Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzinszag, kevés a megtehető...

Benzinszag, kevés a megtehető km, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Természetesen viszem szerelőhöz a kocsit, de csak januárban tudom.

Tankolás után nagyon benzinszag van, nem csak belül, kívül is, ha elsétálsz a kocsi mellett egyből megcsap. (Nem folyt ki tankolásnál).

Kb 50-70 km megtétele után marad abba. Ha egy hétig nem megyek vele ennyit, akkor addig büdös, ha megyek akkor kb ennyi km után megszűnik.

Most vettem észre, h eddig tankolás után a megtehető km 580 szokott lenni mindig (ha jo a fogyasztás ez feljebb szokott menni), multkor csak 510et mutatott, most meg már csak 411-et. Persze ha megyek vele akkor ez nő, ha úgy használom, és felmegy akár 600ig is.

Mi lehet a gond, kb milyen összegű javításra számíthatok?

2023. dec. 15. 14:19
 1/4 A kérdező kommentje:
A fogyasztásom 6,3-7 között szokott lenni, most 7,4 volt, de városban használtam, hideg is van, téligumi stb...
2023. dec. 15. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Sok logika nem kell neki.

De ha gyengén állsz a logikával akkor meg feküdj alá és meglátod hogy hol szivárog a benzin.

2023. dec. 15. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem vettél egy benzin illatú wunderbaumot, amitől megvadultál és jobban nyomod a gázpedált.
2023. dec. 15. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Na vajon mi, mit gondolsz...?
2023. dec. 15. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!