Marsu kérdése:
Mi a helyes eljárás, ha belehajtunk egy KÁTYÚBA, pontosan mit kell csinálni? Gondolom a fénykép az a minimum.
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 16:59
1/13 anonim válasza:
Én mondjuk tovább szoktam hajtani.
4/13 anonim válasza:
Mi a fenét akarsz fényképezni? És miért?
5/13 anonim válasza:
A helyes eljárás:
1) Kátyúba hajtunk.
2) Fékezünk (de most már minek).
3) Anyázunk.
4) Gázt adunk (mert mifszért fékeztünk, ugye).
5) Megfogadjuk hogy legközelebb jobban figyelünk.
6) Még egyszer elküldjük a pék faxára az összes közutast, aki nem javította ki az útburkolatot (csendben megfeledkezve arról, hogy mi is tizensok éve erre a tolvaj bagázsra szavazunk).
6/13 anonim válasza:
Rendőr + fotó. Javításról számla.
7/13 anonim válasza:
Én káromkodni szoktam egyet és megyek tovább, ha mindig bejelenteném, hogy van egy kátyú az úton, folyamatosan vonalban lennék velük.
8/13 anonim válasza:
ma 17:43
annyiban javítanék, hogy a közutas édesanyukáját szoktuk ilyenkor inkább emlegetni:D
9/13 anonim válasza:
Nem kéne belehajtani a kátyúba. Ha meg eső/hó van, főleg nem, mert nem tudod, milyen mély. Komolyan, már semmit nem tanítanak tanfolyamon?
10/13 anonim válasza:
9-es: ha hó fedi be, akkor te látod a kátyut előre? nálunk most olvadt el pár napja a multkori 40 cm hó. az alatt te mit látsz? semmit. a táblák felét is hó fedte be alig lehetett látni melyik mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!