Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lesz most, hogy lehetnek...

Mi lesz most, hogy lehetnek ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
A hátsó ajtó szokott egyet kattanni amikor kinyitom. De erre a másik autóból kiszállt az ember és azt mondta én neki csaptam az ajtómat a kocsijához. Semmi nem volt ( amiben én ültem az egy magas 7 személyes autó volt, az övé pedig egy leültetett Volvo, szóval az ajtóm a kocsijának az ablakáig ért ) ő pedig az ajtónyitó alatt mutatta hogy megkarcoltam. Odébb ment 2 parkolóhellyel a kocsijával, majd bementünk a bevásárlóközpontba. Vásároltunk, utána amikor mentünk ki, lefotózta a tudtunk nélkül az autónk rendszámát. Amikor szóltunk neki odafutott a kocsijához, és elhajtott. Most ilyenkor mi a teendő, ő fel fog jelenteni amiatt amit el sem követtem? Vagy mi? A kocsin sem látszott semmi, bár kinézem belőle, hogy inkább a sajátját is öszzetörné, csak hogy neki legyen igaza. Mi történhet ilyenkor. Gimis tanuló vagyok, nem akarok ilyen sza*ságok miatt a bíróságra járni. Bármi ötlet? A szomszéd ott ült elől, ha ő benne van a fotóba, akkor feljelentheti azt az életet sem érdemlő hazug dögöt személyi jogok megsértése miatt? Ha esetleg a sz*rházi is próbálkozna hasonlóval? Hmmmm bezzeg nem a mi ajtónkon „látható" elvileges karcot fotózta le, hanem a rendszámot.

2021. okt. 4. 00:04
A kérdező szavazást indított:
Nem jelenthet fel
Feljelenthet
5 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Ajánlom hogy holnap hívd meg a szomszédot ebédre és puhítsd ha esetleg nem akar belekeveredni, sajnos én is hallottam olyanokról hogy ilyenekkel játszadoznak hogy ebből valamennyi pénzt lássanak vissza, és el is hiszem hogy úgy állítanak be egy történetet hogy őket igazolja.

Ha jól gondolom akkor a kapitányságon elfogják küldeni, mert nem nagyon fogadnak el csak úgy fotót, azok sem hülyék. rögzített kamerafelvételeket, és persze helyszíni ügyet tekintenek valósnak.

Én nem aggódnék a helyedben, de azért nem árt ha felkészült vagy ha esetleg kapsz egy meghívót.

2021. okt. 4. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Én sem aggódnék. Még ha el is jut a bíróságig a dolog, akkor sem veszthetsz. (Kivéve persze, ha mondjuk megvett néhány tanút.)
2021. okt. 4. 05:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te miért nem fotóztál? A felnőttek mit csináltak közben?

Egyébként nem fog feljelenteni. Pláne egy gyereket, mert nem is tudja ki vagy. Max. az autó tulajdonosát/üzembentartóját lehetne.

ilyenkor nem menekülni kellene, hanem fotózni és kérni, hogy töltsünk betétlapot, a biztosítók majd intézik, vagy felajánlani a rendőrhívást. Mindkettőt teljesen nyugodtan, higgadtan. Egyiket sem fogja választani, hanem elhajt

2021. okt. 4. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Én jártam hasonlóan, tavaly nyáron leparkoltam egy áruház parkolójában egy régi lefosott Passat mellé, aminek már szerintem minden elemén volt valami sérülés, direkt jó messze is álltam tőle, gondoltam ha ennyire szét van barmolva a kocsija, tuti rám nyitja az ajtót.

Vásároltunk, jövünk vissza, nézem hogy ugyanaz a Passat most közelebb áll az autómhoz, és ott áll a gyönyörű pár (asszony volt vagy 200 kiló, aminél csak az ura volt nagyobb), minket méregetve ahogy elindulunk arra. Megérkezünk, erre ilyet szól nekem köpködve a faszi, hogy fizessem ki az ajtaját amire rányitottam az enyémet, és mutatja a horpadást, ami pont úgy igazította a verdát mellettem, hogy MAJDNEM egy vonalban volt a kinyitott ajtóm végével.

Nézek rá, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, mondom neki ember, mindketten tudjuk hogy nem nyitottam az ajtómat sehova, az én autóm majdhogynem karcmentes állapotban van (és itt kicsit be is szartam hogy esetleg meg is sértette, mert egy 30 éves restaurált autóról beszélünk - szerencsére ahhoz azért nem volt mersze), ha én rányitottam volna az övére egy ekkora horpadást okozva, annak nálam is lenne nyoma. De nem, nem, ÉN NE HAZUDJAK, mert ő tudja hogy én voltam, az a horpadás nem volt ott előtte. Jól van, mondom, a többi 600 horpadásból biztosan meg tudod állapítani melyik nem volt ott. Elkezdett még ott keménykedni, addig játszott, amíg odajött egy rendőr megkérdezni hogy mi a szitu. Ő rögtön elköpködte a rendőrnek hogy mi a helyzet szerinte, rendőr megnézte a kocsikat, aztán jól elküldte az embert a francba hogy szórakozik vele is meg velem is. Kicsit beszéltem még a járőrrel, mondta hogy ez elég rendszeres dolog, de a kapitányságról is pont így elküldik az ilyeneket. Nincs erre idejük.

Szóval szerintem ne félj, elhajtják a francba az ilyeneket.

2021. okt. 4. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
A te autódon nincs sérülés. Ez elég bizonyíték.
2021. okt. 4. 10:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz belőle,nem kell az ilyennel foglalkozni,esetleg el lehet küldeni a k. anyukájába határozottan. Az hogy lefényképezte az autódat semmit nem jelent. Semmi bizonyíték nincs rá. Ne idegeskedj ez csak egy szerencsétlen senkiházi volt aki próbált bepalizni.
2021. okt. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!