Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincsen a sérülésről...

Miért nincsen a sérülésről kép a carvertical oldalon?

Figyelt kérdés
Lekérdeztem a carvertical oldalon az autóm előéletét, ami szerint sérülve volt 3x, viszont a képek között nem találtam olyan képet amin sérülve lenne az autó. Milyen esetekben szokott kép lenni akkor az oldalon a sérült autókról? Örültem volna, ha látom hogyan volt sérülve.
2023. dec. 14. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 "Ha akkora a szoras az adatok kozott, miert vagy meggyozodve hogy a tobbi alvazszammal is tuti biztos hogy hulyeseget mutat?"

Látom a szövegértés nem az erősséged. Nem azt írtam, hogy mindig kamu. A válasz ott van a kérdésedben: nagy a szórás. Halvány fogalmad sincsen róla, hogy mi az igazság. Fogalmad sincsen róla, hogy amit írnak, az valós-e. Hiába fizeted ki a pénzt és hiába kapsz információt, továbbra sem tudsz semmi biztosat, ugyanúgy kétséges marad minden.

2023. dec. 14. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 Pontosan, ahogy az sem amit te ideirtal. Lehet hogy tapasztaltad, lehet hogy nem. Lehet hogy reprezentativ szamossaggal hasznalod a rendszert, ahol az informacios bazis fejlodesevel a lekerdezett adatok valosagtartalmanak valtozasat precizen tudod prezentalni, lehet hogy nem. Lehet hogy neked nem segitett, de lehet hogy csak nem tudod ertelmezni az infot, ki tudja.

Ugyan ott vagyunk.

Mellesleg azzal hogy en neked elelmiszert vasarolok annak erdekeben hogy ne hunyj el, nem jutok sem valos sem hamis infohoz. Szoval rossz hasonlat.

Azt irtam, hogy nincs vele gond, de vannak korlatai, es szerintem ha kulfoldon x evig futott autot vesz valaki, az auto aranak ezreleket-tizezreleket megeri rakolteni, mivel arrol a magyar nyilvantartasban nincs semmi adat.

Legtobb import autot az elott tekerik vissza, mielott az elso jegyzeseket beirjak. Ezt a Carverticalon eleg sok autonal latni. Meg meg ezernyi infot. Persze van aki tenyleg abbol a 3-4 eft-bol eszik, tenyleg nem azoknak valo.

2023. dec. 14. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy 9000 Ft egy lekérdezés, nem 3500.
2023. dec. 14. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!