Miért nincsen a sérülésről kép a carvertical oldalon?
Figyelt kérdés
Lekérdeztem a carvertical oldalon az autóm előéletét, ami szerint sérülve volt 3x, viszont a képek között nem találtam olyan képet amin sérülve lenne az autó. Milyen esetekben szokott kép lenni akkor az oldalon a sérült autókról? Örültem volna, ha látom hogyan volt sérülve.
A carvertical egy kalap szart sem ér. 20 kocsiból találsz hármat ami megegyezik. Többre mész még egy ügyfélkapus lekérdezéssel is. A vertical-os csapat komolyan letöltendőt érdemelne. Beszedik a sok pénzt a semmiért.
2023. dec. 14. 15:27
2/13 anonim válasza:
Így igaz, egy ótvar tolvaj banda.
2023. dec. 14. 15:29
3/13 anonim válasza:
Miért kéne lennie képnek?
Tudtommal nem garantálnak semmit.
A biztosítóktól, bontóktól szerzik az adatokat. Ha nem kaptak képet az adott alvázszámhoz, akkor így jártál.
Ahogy előttem írták a carvertical csak lehúzás. Azokban a videókban, ahol reklámozzák őket, és van olyan kép amin törött, azok amerikai oldalról vannak, nálunk a biztosítók ezeket a fotókat személyes adatnak tekintik, és nem adják ki. Általában nincs egy deka kép se, vagy ha mégis, akkor azt hirdetési oldalról szedhették le. Becsületes nepper kért le így autót, és azok a képek voltak amikkel ő hirdette. Ezen felül meg az én autóm épp fordítottja, mert volt sérülve, 2x is beletolattak, a carvertical szerint meg nem volt sérülve, de alapvetően sza..t se talált a kocsimról, pedig nálunk lett újonnan forgalombahelyezve. Még a JSZP-n is több infó van.
2023. dec. 14. 16:36
6/13 anonim válasza:
Nincs semmi gond a Carverticallal, egy olcso szolgaltatas aminek vannak korlatai. Nem kell 3500 ft-ert teljes karjelentest varni. Szerintem ennyit boven meger egy lekerdezes mielott megveszed. Foleg ha kulfoldon is volt forgalomban az auto. Ha nincs rajta semmi, akkor igy jartal, kevesebb mint 2 doboz cigi ararol beszelgetunk. Bagatel.
2023. dec. 14. 17:10
7/13 anonim válasza:
#6 Nem, nem ér meg, mert kamu információk. Itt nem arról van szó, hogy kevés információ, de az legalább helyes. Ez a kijelentés a JSZP-re igaz: kevés információ, de az legalább helyes. A carverticalon viszont bármi amit olvasol, az megkérdőjelezhető. Azt írja nem volt törve, de lehet volt. Azt írja volt törve, de lehet nem volt. Azt írja X, de lehet nem. Azt írja nem Y, de lehet az. 3500 forintot fizetsz azért, hogy bármennyi infót kapsz, egyetlen egyben se legyél biztos. Szó szerint a semmit fizetted ki. Ennyi erővel utald el nekem azt a pénzt, én is nagyon szívesen kitalálok hasraütésszerűen valótlan dolgokat. Sőt, tudod mit? Én megteszem 2500-ért is. Olcsóbb vagyok a carverticalnál, válassz engem!
2023. dec. 14. 17:15
8/13 anonim válasza:
Majd en eldontom hova koltom a penzem. Nekemnem egyszer segitett, te nem segitettel. 🤗 Igy nem veszem meg a kenyered, sajnalom.
2023. dec. 14. 17:19
9/13 anonim válasza:
Egyebkent kivancsi lennek, hogy akik szerint rendszeresen hamis infoval szolgal akar a Carvertical, akar masik hasonlo platform, mekkora szamossag alapjan jutottak erre a kovetkeztetesre. Nyilvan te is igenybe vetted mar a szolgaltatast, feltetelezem nem egyszer, hanem legalabb tizszer, hogy ilyen meggyozodessel beszelsz rola. Akkor miert kopkodod azt, aki szinten igenybe veszi? Ha akkora a szoras az adatok kozott, miert vagy meggyozodve hogy a tobbi alvazszammal is tuti biztos hogy hulyeseget mutat?
Ellentmondas van a sipakolasban, Muki. Ha sok az a 3500 tenyleg hagyd, nem neked talaltak ki. 🙂
2023. dec. 14. 17:24
10/13 anonim válasza:
#8 Egy szóval nem mondtam, hogy ne költs rá pénzt. Mondtam ilyet? Be tudod másolni? Nem. Én csak azt mondtam, hogy a semmit fizeted. Ha neked ez jó, akkor hajrá, én hidd el lesz*rom, de másoknak ne ajánld, hogy ők is szórják ki a pénzt az ablakon a semmire. Hiszen ahogy te írtad: "nem veszem meg a kenyered". Miért nem? Ja mert haszontalan pénzkidobás. Na, akkor fogadd el, hogy más meg a carverticalos pénzkidobásra nem kíváncsi, szóval ne reklámozd.
És hogy neked már segített? Talán. Talán nem. Lehet tényleg. Vagy csak azt HISZED, hogy tényleg. És pont ezen kérdések miatt, ezen kétségek miatt nem ér egy fillért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!