Első autónak milyen ideális, ha külföldre mennék vele?
Személyes szempont az lenne, hogy legyen relatíve nagy csomagtere.
Kaptam hatmilliárd tanácsot, de márkák terén mintha mindenki a preferenciáját próbálná lenyomni a torkomon.
Én Opelben gondolkoztam, mert elterjedt, így a szervizelése gondolom könnyű, nem drága.
Van, ami jobb választás lehet?
Ja, és használtban gondolkozok.
Toyota vagy Ford márkájú pick up.
- EU szinten jó szervízhálózat.
- Összkerekes, így télen is tökéletes.
- JÓL pakolható.
- Aludni is lehet a platón.
Külföldre hova, és mennyi időre?
Európa, vagy valami távolabbi vidék?
Rövid nyaralás, vagy "üzleti út, vagy tartós ostromot kell kibírnia?
Ketten utazunk a párommal, gyakran költözünk. Csomagtartónál 500+ literre gondolnék, de első kocsi lévén sok tapasztalatom nincs. Jelenleg Németországba mennénk (de sokat utazunk), többször használnánk nagyobb távokra, hegyes-völgyes terepen, városi használatra kevésbé. Keret még eldől, azt mondanám, hogy ugyan beleférne több, de első autónak nem akarnék drágát venni, 2,5 milla max.
Nekem a Toyota az ideális autó, de nem biztos, hogy abból tudnak a paramétereknek megfelelően nem kivénhedtet venni.
Akkor nagy dízelautót ajánlanék, pl. kombi Toyota Avensis.
Ennél még maradna bőven pénz helyrerakásra. Ebben még aludni is lehet ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!