Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy használtautó-értékesítőnek...

Egy használtautó-értékesítőnek mennyire kell értenie az autókhoz?

Figyelt kérdés

Megpályáztam egy állást, használtautó-értékesítő.

Nem számítottam rá, de behívtak egy interjúra. Volt már autóm, vezettem sokat, konyítok is hozzájuk valamit. DE! Nem vagyok autószerelő, sem karosszérialakatos, sem fényező vagy bármi ilyesmi. Viszont rendelkezem értékesítési tapasztalattal, a "kezdetleges", autókkal kapcsolatos műszaki ismerteim mellett.

Szerintetek hogyan célszerű előadnom magam, illetve mire érdemes a hangsúlyt fektetni az interjú során?

Egyébként egy nagyobb kereskedés-szerviz a létesítmény ahova jelentkeztem, eléggé ismert a környéken.

2023. dec. 13. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A macerás az állásban inkább a tipikus jómagyar vevőkör lesz, akiket nem nagyon bírják idegekkel az értékesítők.

Nekem a saját autóim eladásához sokszor fél doboz nyugtatót kell beszednem, mert lassan képes lennék nekimenni a vevőknek, amikor megszólalnak.

2023. dec. 13. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább a megjelenés, kommunikáció a fontos ebben a munkakörben.

Sokszor a szalonokban is alig tudnak valamit az autókról a cicababák.

2023. dec. 13. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
9 millió hozzá nem értő hozzáértők országa vagyunk
2023. dec. 13. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szemrebbenés nélkül tudsz hazudni, akkor jó leszel benne.
2023. dec. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!