Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány embert ismertek, akinek...

Hány embert ismertek, akinek 30(-40) órából meglett a jogsi?

Figyelt kérdés

Még csak most lett meg a 20 óra, és sehol nem járunk. De nem lehúzásra megy, tényleg lúzer vagyok, még mindig lefulladok, pedig mennyi idő eltelt már.

Ebből 50 óra is simán kinéz, ami nem lesz olcsó mulatság... de közben tök szomorú látni, hogy más embereknek könnyen megy, ahogy ott ülnek a volánnál.

2023. dec. 12. 09:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem meglett 30 ora utan, meg a talpraesettebb spanoknak is.

Nem tudom min múlik, de en a 20. óra utan kb untam, pedig nem volt semilyen rutinom előtte.

2023. dec. 12. 17:27
 12/12 BeefEater ***** válasza:

Nekem 21 óra volt, de tudok olyat, akinek bőven 40 fölött.

Pár lefulladós ismerős példája alapján a lefulladás oka az is lehet, hogy a tanuló nem tudja, hogy hogy működik a kuplung/mit csinál, amikor felengedi, mert az oktató sosem magyarázta el rendesen. Nálad nem lehet, hogy ez van?

2023. dec. 13. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!