Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány embert ismertek, akinek...

Hány embert ismertek, akinek 30(-40) órából meglett a jogsi?

Figyelt kérdés

Még csak most lett meg a 20 óra, és sehol nem járunk. De nem lehúzásra megy, tényleg lúzer vagyok, még mindig lefulladok, pedig mennyi idő eltelt már.

Ebből 50 óra is simán kinéz, ami nem lesz olcsó mulatság... de közben tök szomorú látni, hogy más embereknek könnyen megy, ahogy ott ülnek a volánnál.

2023. dec. 12. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen egyén függő.
2023. dec. 12. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont 40 órából lett meg. De ne keseredj el. Van, akinek több idő kell, és az sem mindegy, hogy melyik városban vizsgázol. Én is sokáig lefulladtam, nekem az segített, amikor megértettem az autó működését, és rávilágitott egy barátnőm arra, hogy nyugodtan adjak nagy gáz elinduláskor. Tudod igazából a kuplunggal "indulsz", amig azt fel nem engeded, nyomogathatod a gázt, nem fogsz gyorsan indulni. Ne félj attól, hogy szépen, nagy gázt adva engedd a kuplungot. 15-20 óra közt lehettem, amikor erre rájöttem, de mondd az oktatódnak, hogy az elindulást, lassú haladást gyakoroljátok.
2023. dec. 12. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

A vezetés egy képesség. Minden képességben vannak jobbak és rosszabbak. Vannak jó focisták és vannak botlábúak. Vannak jó szakácsok és vannak akik teát sem tudnak megcsinálni anélkül hogy felgyújtsák a konyhát. Ésatöbbi.

Minden tanulható, de minden képességnél minden embernek eltérő, hogy mennyi időre van szüksége, hogy jó legyen benne. Van akinek elég 30 óra, van akinek nem, ennyi. Akkor majd lesz 50, vagy 60.

2023. dec. 12. 10:07
 4/12 krwkco ***** válasza:
100%

"Hány embert ismertek, akinek 30(-40) órából meglett a jogsi?"

Egyet. Magamat. Főleg azért, mert nem szoktam senkit kérdezgetni erről.

2023. dec. 12. 10:07
 5/12 krwkco ***** válasza:
71%

"még mindig lefulladok"

Próbáltad már letámasztott sarokkal felengedni a kuplungot? Ha tudja az ember, hogy hogyan kell csinálni, akkor sokkal könnyebb reprodukálhatóan kivitelezni a pedálmozgást.

2023. dec. 12. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
Most mit mondjak...? Nekem nulla órával meglett, csak a pénzt kellett befizetni.
2023. dec. 12. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

AZért az borzasztó hogy még ennyi óra után is lefullad.

Mikorra tanulod és szokod meg a többit?

2023. dec. 12. 10:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb. 4 plusz jómagam.
2023. dec. 12. 10:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

2000-ben 30 óra volt a minimum, első órán már a szomszéd faluba mentünk, visszafelé meg ezersávos úton egész a belvárosig a telephelyükig. (pedál előtte is van ugyebár)

A 30 óra letelte után aznap még vettem kettőt, utána mentem vizsgázni, elsőre meglett.

Előtte nem vezettem. Közben sem gyakoroltam otthoni kocsin.

2023. dec. 12. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

"még mindig lefulladok, pedig mennyi idő eltelt már."

Ha ez még mindig ekkora probléma, az oktatód miért nem visz csendes utcába kuplung kezelést gyakorolni? Kamu kérdés szagot érzek.

2023. dec. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!