Az elektromos autók tényleg környezetbarátak vagy a fenntartásukhoz szükséges energiát is környezetszennyező módon állítják elő? Illetve milyen előnyei és hátrányai vannak az elektromos autóknak?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 12:37
1/3 anonim válasza:
A net tele van egész jó és bő leírásokkal , érvekkel és ellen érvekkel.
Keresd ki és olvasgasd.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez is csak hiedelem kérdése mint anno a dízel vs benzin, vagy hogy ki mit tankol. Szerintem tökéletesen ugyanott van egy modern tsi/tce stb stb.. motoros és egy elektromos ökológiai lábnyoma.
3/3 anonim válasza:
Az előállításuk, illetve életük végén az elbontásuk során lazán elbukják azt az "előnyt", amit életük során felépítenek azzal, hogy nem égetnek kőolajat. Sőt, még ez utóbbi előny is erősen megkérdőjelezhető, mivel a töltésükhöz használt áram is nagy százalékban fosszilis eredetű.
Részletesebb válaszért én is inkább a google-t ajánlanám. Itt is beszéltük már ezerszer, egyéb helyeken is milliószor leírták már, szóval nem érzem szükségesnek, hogy tovább növeljük a számot, kár időt pazarolni rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!