Mégis hány évet kell dolgoznia az embernek ahhoz hogy vehessen egy átlagos új autót?
az a baj hogy a régen megbizhato autók már lassan mind 30 körül jarnak, tehát már vagy szétrohadnak, vagy mindig lesz velük valami szarság.
én azért vettem új kocsit, mert a 20 évessel már mindig volt valami az utóbbi pár évében. Volt aki kiröhögött, mikor mondtam, hogy minimum 10 évre veszem az ujat (ha nem töri össze valami állat) ebből 7 év már letelt, egyelőre problemamentesen. Mondjuk nem is BMW :))
#31: Imádom mikor a gyárimelós proli elhiszi magáról, hogy Ő az élet császára. :D :D :D
Lehet a téveszmés öntudat lenne a titok a boldogsághoz...?!
Igen, nyílván a rendőrség is, ahogy Te is azért nem vesz új autót, mert zavarja őket a tolatókamera és nem azért, mert nincs pénz. :D :D :D :D :D
Visítok!!! :D :D :D
Már van 2 kocsink, mindkettő működik, nincs motivációm rá, hogy leváltsam őket azonnal, pedig tudnék venni zsebből egy új Audit is (az aljáról azért).
Nekem ez egy eszköz ami elvisz A-ból B-be.
Nem érdekel mint státusszimbólum.
Inkább veszünk egy tóparti nyaralót mint egy szép kocsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!