Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mégis hány évet kell dolgoznia...

Mégis hány évet kell dolgoznia az embernek ahhoz hogy vehessen egy átlagos új autót?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 12:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
De talán kérdezd meg a néma rendőrséget, hogy miért nem vesz új dustert? Mert a mai autó gyártás egy kalap sz@r csupán érteni kellene egy kicsit is az autókhoz drága barátom. 🤗
2023. dec. 7. 09:01
 32/36 anonim ***** válasza:

az a baj hogy a régen megbizhato autók már lassan mind 30 körül jarnak, tehát már vagy szétrohadnak, vagy mindig lesz velük valami szarság.

én azért vettem új kocsit, mert a 20 évessel már mindig volt valami az utóbbi pár évében. Volt aki kiröhögött, mikor mondtam, hogy minimum 10 évre veszem az ujat (ha nem töri össze valami állat) ebből 7 év már letelt, egyelőre problemamentesen. Mondjuk nem is BMW :))

2023. dec. 7. 09:06
 33/36 anonim ***** válasza:

#31: Imádom mikor a gyárimelós proli elhiszi magáról, hogy Ő az élet császára. :D :D :D

Lehet a téveszmés öntudat lenne a titok a boldogsághoz...?!

2023. dec. 7. 09:15
 34/36 anonim ***** válasza:

Igen, nyílván a rendőrség is, ahogy Te is azért nem vesz új autót, mert zavarja őket a tolatókamera és nem azért, mert nincs pénz. :D :D :D :D :D

Visítok!!! :D :D :D

2023. dec. 7. 09:17
 35/36 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Már van 2 kocsink, mindkettő működik, nincs motivációm rá, hogy leváltsam őket azonnal, pedig tudnék venni zsebből egy új Audit is (az aljáról azért).

Nekem ez egy eszköz ami elvisz A-ból B-be.

Nem érdekel mint státusszimbólum.

Inkább veszünk egy tóparti nyaralót mint egy szép kocsit

2023. dec. 7. 10:11
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
MOndjuk van egy kemény 250-es fizud, amiből max. 20.000-et tudsz félretenni, akkor kb. ítéletnapig.
2023. dec. 8. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!