Azt sztém megtudni hogy 17 évesen friss jogsival vezethetek-e egyedül, jogsis felnőtt nélkül?
Igen vezethetsz, ezt tanultátok KRESZ oktatáson. Na mindegy.
De tényleg nem ajánlott friss jogsival behuppani a kormány mögé egyedül, főleg télen, akármennyire is úgy érzed, hogy tudsz vezetni.
Há jóóóóóóóóóóóóhogy !!!!!!!!!
nekem az vót az első, hogy kikértem a fatertó a kocsit, és "élveztem" hogy végre úgy vezethetek, hogy nem szól bele senki!
Nem, csak bízott bennem! Aki meg olyan balfék,hogy nem kapja meg a kocsit annak meg minek a jogsi? Manapság már minden hülyének adnak jogsit. Olyannak is aki vezetni se tud rendesen! (akinek nem inge ne vegye magára)
Utolsó válaszolónak: Mijen jogon fikázod te a fateromat???
Most kezdjek el én is anyázni? Nem esne jól ugye!!!, ha nem kapod meg a kocsit, az azt jelenti, hogy balfék vagy ENNYI!!!
Nem, az azt jelenti ahogy bennük van annyi felelősség hogy tudják hogy 17 évesen 0km es jogsival még az ember nagyon messze áll attól hogy tudjon vezetni.
De örülök hogy a te első utad nem egyben az utolsó is volt, viszont az arcodból vegyél vissza mikor volán mögé ülsz, mert könnyen az árokban végzet 17 évesen friss jogsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!