Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan szabaduljak meg az...

Hogyan szabaduljak meg az öreg, hibás autómtól?

Figyelt kérdés

Van egy ‘95-ös autónk amin amúgy van még kb 1 év műszaki, de semmi értéke nincs és most több baja is lett amire már nem akarok költeni.

Nyilván senkinek nem kell használatra, felhívtam két autófelvásárló céget hogy elvinnék-e, amire azt a választ kaptam mindkét oldalról hogy 2000-es évjáratnál régebbi kocsit bontani már nem lehet a jogszabály szerint, tehát még nekem kell majd’ 100 ezret fizetnem hogy elvigyék és kivonják a forgalomból.

Harmadik autó, eddig is pakolósnak meg pótautónak használtuk szóval csak azt szeretném hogy vigye el valaki innen.

Mi erre a legjobb opció?

Önindító hibája és erősen csúszó kuplungja van most, tehát nem járóképes.

2023. dec. 5. 10:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az baromság hogy nem lehet bontani 2000 előtti autót

Nézd meg melyika hozzád legközelebbi regisztrált autóbontó, oda vidd el, kapsz egy bontási igazolást és azzal le tudod szednia nevedről az autót

[link]

2023. dec. 5. 10:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem hogy ez egy kollektív hazugság amit az ilyen cégek kitaláltak, mindkettő igyekezett lyukat beszélni a hasamba hogy gondolkozzak de úgysem lesz más opcióm, a neten meg én sem találtam ilyen rendelkezést. Köszönöm!
2023. dec. 5. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Bontó.
2023. dec. 5. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Meghirdeted hahun, marketplace-n, ha egy hónapon belül nem viszik el adásvételivel, akkor bontó.
2023. dec. 5. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Meghirdeted, ingyen elvihető, kizárólag adásvételivel. Egy nap alatt elviszik.
2023. dec. 5. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

persze, hirdessed hahun fillérekért meg ingyen, aztán jönnek majd a tesók akiket az életben nem kaparsz le magadról, jobb esetben csak nem iratják át és halmozzák rád a büntetéseket, amik miatt majd mindig mehetsz bizonygatni, hogy nem a tiéd már az autó.

Komolyan, ti csak hülyék vagyok, vagy direkt vernétek máés f...ával a csalánt?

2023. dec. 5. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
6. te vagy hülye. A vevő aláírja az adásvételit (hibás autó, ingyen, az eladó részéről minden további felelősség kizárva), eladó másnap besétál az okmányirodába, lejelenti, és csókolom. Ennyire ne legyél már paranoiás.
2023. dec. 5. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Nem vagyok paranoiés, te vagy tudatlan. Kicsit olvassgass a témában.

Egyrészt megnézném hogy pampogsz amikor 4 kan cigány vesz körbe és próbál jobb belátásra bírni.

Másrészt nézz utána, mekkora szopás, ha a vevő nem iratja át a kocsit.

2023. dec. 5. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
26%

"Másrészt nézz utána, mekkora szopás, ha a vevő nem iratja át a kocsit."

Semekkora. Ügyfélkapuval 2 perccel azután hogy elment már le tudod jelenteni az eladást, onnantól kezdve semmi dolgod.

2023. dec. 5. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

8. Mire próbál rábírni 4 kancigány, te nyomorult? Hogy fizesd vissza a vételárat, ha ingyen adtad?

Ha nem íratja át, az ő baja. Kezeltesd magad, mert ez beteges.

2023. dec. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!