Facebookon miért írja a sok agyhalott mindenhová oda ,hogy télre tökéletes a nyári gumi?
90%-ban a következő mondatot írjak "hááat régen a Ladára nem is létezett téli gumi csak nyári volt és azzal mentünk a terdig erő hoba"
Ezek nem hallotak még a tapadásrol meg a fék távolságrol?
"Facebookon miért írja a sok agyhalott mindenhová oda, hogy télre tökéletes a nyári gumi?"
1. Mert nekik az van és ideológiát keresnek a választásukhoz.
2. Akinek téli van, az meg azt írja, hogy a négyévszakos nem jó "mert ami mindenre jó, az semmire sem jó".
3. Én meg azt mondom, hogy a mai jó minőségű négyévszakosok felveszik a versenyt a kétszer tovább használt közepes télivel és nyárival. (Nekem négyévszakosom van. :-) )
Így működik a világ. Ilyen lény az ember.
"Ezek nem hallotak még a tapadásrol meg a fék távolságrol?"
Pontosan. Mert hát ugye havas időben is a 90 az legalább 100-105, aztán ha az első kanyarnál az árokban kötnek ki csak néznek mint borjú az új kapura. Az ilyen agyhalottak nem hisznek a jó tanácsban, majd a saját hülyeségük árán fogják megtapasztalni hogy bizony könnyen el lehet dobni a kocsit nyári gumival.
Anno, a "Nyári" gumi anyag szerkezetben és mintázatban sokkal jobban hasonlított egy négy évszakos abroncsra, és igen lehetett vele menni télen.
Pl:Barum OR34 vagy Matador MP4
Mai nyárival halál a tél😉
Nem, nem tökéletes télre, de az is ugyanígy túloz aki azt állítja hogy aki azon jár az mindenképp azonnal meghal..
szárazon minusz 2-3 fokig simán nagyobbat autózok a nyárival..
de szerintem vasárnap mostmár átrakom a télit azért.
Te vagy az agyhalott ha ilyen hülyeségeknek felülsz.
Bármilyen kérdés van, akár itt is, fele csak trollkodik mert nem értenek az autóhoz.
De bezzeg ha hall valamit azt szajkózza orrba szájba .
8. Hólánccal lehet menni, az igaz hogy csak lassan.
De kb több mint fele autós nem tudja felraki és inkább nem megy sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!