Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szakadó esőben lecseréli a...

Szakadó esőben lecseréli a gumis a gumikat?

Figyelt kérdés

Le kellene cserélni a gumikat a télire. Nincsenek felnire szerelve.

Viszont ömlik az eső. Elmenjek egyáltalán? Gondolom, hogy nem nagyon örülnének nekem, de megcsinálják egyáltalán? Esetleg feláras?

2023. dec. 1. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze az esőnek ehhez?

Mindenképp hívd fel előtte, de nem az eső miatt, hanem mert ilyenkor be vannak táblázva.

2023. dec. 1. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Miért ne cserélnék le?Tudod ott van az a dolog felettük,úgy hívják tető,nem olvadnak el.Vagy a gumis egy külön állatfaj aki nem lép ki a szobából ha esik az eső?Ezt ugye te se gondoltad komolyan
2023. dec. 1. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A gumisok dolgoznak esőben is, a műhelybe nem esik be az eső.

Viszont nem jellemző, hogy előzetes egyeztetés nélkül, a beeső kuncsaftoknak cserélnek abroncsot.

Nem állítom, hogy kizárt, de a jellemző, hogy megbeszélt időpontok vannak, és azokkal az autókkal foglalkoznak, kivétel a defekt javítás.

2023. dec. 1. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten megértem a kérdezőt.

Nálunk van egy gumis akinek csak egy kis bungallója van ahova be tud ülni és várni a kuncsaftokat, az udavron meg a szabad ég alatt ott a csápos emelő, illetve egy féltető alatt a gumiszerelő gép.

Nem egy bizalomgerjesző hely, de itt a közelben csak ez van.

2023. dec. 1. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek imádnak hemperegni a hideg, latyakos betonon is, erre képzik magukat.

Én is takarodok ki a 0 fokos garázsba....mondjuk én rühellem már, de muszáj.

2023. dec. 1. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért ne csinálná meg?

De hívd fel, most volt az első hó, a egy halom balf/sz tolonghat most a gumisoknál

2023. dec. 1. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, ha esik az eso akkor a gumis bezarja a muhelyt es hazakuldi a munkasokat...

Milyen kerdes ez? meg szep hogy dolgoznak esoben, bar gondolom nem vizes gumival szeretnek dolgozni de ez van, emiatt nem fognak bezarni.

2023. dec. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!