Szakadó esőben lecseréli a gumis a gumikat?
Le kellene cserélni a gumikat a télire. Nincsenek felnire szerelve.
Viszont ömlik az eső. Elmenjek egyáltalán? Gondolom, hogy nem nagyon örülnének nekem, de megcsinálják egyáltalán? Esetleg feláras?
Mi köze az esőnek ehhez?
Mindenképp hívd fel előtte, de nem az eső miatt, hanem mert ilyenkor be vannak táblázva.
A gumisok dolgoznak esőben is, a műhelybe nem esik be az eső.
Viszont nem jellemző, hogy előzetes egyeztetés nélkül, a beeső kuncsaftoknak cserélnek abroncsot.
Nem állítom, hogy kizárt, de a jellemző, hogy megbeszélt időpontok vannak, és azokkal az autókkal foglalkoznak, kivétel a defekt javítás.
Valamilyen szinten megértem a kérdezőt.
Nálunk van egy gumis akinek csak egy kis bungallója van ahova be tud ülni és várni a kuncsaftokat, az udavron meg a szabad ég alatt ott a csápos emelő, illetve egy féltető alatt a gumiszerelő gép.
Nem egy bizalomgerjesző hely, de itt a közelben csak ez van.
Ezek imádnak hemperegni a hideg, latyakos betonon is, erre képzik magukat.
Én is takarodok ki a 0 fokos garázsba....mondjuk én rühellem már, de muszáj.
Miért ne csinálná meg?
De hívd fel, most volt az első hó, a egy halom balf/sz tolonghat most a gumisoknál
Nem, ha esik az eso akkor a gumis bezarja a muhelyt es hazakuldi a munkasokat...
Milyen kerdes ez? meg szep hogy dolgoznak esoben, bar gondolom nem vizes gumival szeretnek dolgozni de ez van, emiatt nem fognak bezarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!