Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Izzótól függ milyen színűen...

Izzótól függ milyen színűen világít a kocsi lámpája?

Figyelt kérdés
Ismerősömnek 15 éves autójában tök szépen "fehéren" világít a lámpa, férjem 2 éves autójában meg ilyen sárgásan. Sokkal jobban néz ki szerintem ez a fehér szín, nem is értem új autóban miért ilyen sárgás.
2023. nov. 30. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert a sárga sokkal jobb vezetéstechnikai szempontból. Lehet, hogy szerinted jobban néz ki a fehér szín, csak nem ez a mérvaadó hanem a biztonság.
2023. nov. 30. 19:09
 2/17 A kérdező kommentje:

A mérvadó az, hogy a legtöbb szép kocsin fehér színű és nem sárga.. és nem értem miért sárga a miénken. Nyilván ha nem lenne biztonságos akkor nem fehér színű lenne a jobban kinéző autók többségén!

2023. nov. 30. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
45%

#2 talán sokkoló lesz számodra de nem azt írtam, hogy a fehér nem biztonságos hanem azt, hogy a sárga jobb.

Úgyhogy ja... nem az a mérvadó.

2023. nov. 30. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:

Mert a tiétek nem szép kocsi, hanem csúnya, ahhoz meg sárga lámpa jár.

Egyébként a fehérebb fényű lámpa valószínűleg xenon vagy led, amit általában felárért adnak a gyártók.

2023. nov. 30. 19:14
 5/17 A kérdező kommentje:

A kérdés nem az volt, hogy melyik biztonságosabb és nem , kvára nem azért teszik bele nyilván mert annyira biztonságos vagy sem, hanem mennyire drága és szép az autó. Hiszen ha annyira biztonságosabb lenne a sárga akkor sok drága autóban az lenne, de nem az van.

És a KÉRDÉS az volt, hogy MILYEN ÍZZÓ miatt van ez vagy akármi miatt erre te ideböfögöd, hogy mert biztonságosabb. NEM AZT KÉRDEZTEM, hogy miért tesznek bele ilyet hanem azt, hogy MITŐL FEHÉR VAGY SÁRGA!!

2023. nov. 30. 19:22
 6/17 A kérdező kommentje:

Tesznek még pár éves kocsikba halogén lámpát??

2023. nov. 30. 19:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Leginkább az olcsóbb típusokhoz halogén jár az alapfelszereltségkènt.
2023. nov. 30. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Még újba is.
2023. nov. 30. 19:34
 9/17 anonim ***** válasza:

Izzótól függ milyen színűen világít a kocsi lámpája?

Nem! A kipufogótól!

2023. nov. 30. 19:35
 10/17 nemaRendőrség ***** válasza:

Vesztek bele 5000ftért aliról ledet, és olyan szép fehér lesz amilyenre csak kedvetek van.

Műszaki előtt kicserélitek és kész.

Az, hogy a szembejövő nem fog semmit látni az mindegy, az autósok fele úgyis ezt teszi mert milyen májer már a fehér fény

2023. nov. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!