Hogy lehet beinditani egy kocsit, amelyik adagolos?
Figyelt kérdés
Mennek munkaba de nem indul, maskor is volt mar ilyen, akkor haver befujt fektisztitot es kozben inditottam ugy elindult, szerinte adagolos, valamelyik cso lehet elrepedve es szivarog az uzemanyag, ez miatt nem indul. De most egyedul vagyok, nem tud segiteni senki. Igy nem fogom tudni elinditani? Tekerni teker de csak ennyi.2023. nov. 29. 13:39
1/7 anonim válasza:
Hát ha szivárog az üzemanyag úgy el nem indítanám, nehogy porrá váljon az egész kocsi. Amúgy nem hidegindítót fújt be? Annak nem sok köze az üzemanyagcsőhöz.
2/7 A kérdező kommentje:
Ugy felkapta az uzemanyagot mikor befujta, de akkor is csak kb 3.ra indult el rendesen. 1.9tdi
2023. nov. 29. 13:55
4/7 A kérdező kommentje:
Konkretan ugyanez tortent mint a videoba csak ez nem opel de ugyanez.
2023. nov. 29. 13:56
5/7 anonim válasza:
Fujjál be neki, azt indítózz nem kell két ember ehez.
Aztán keress egy szerelőt, inkább izzítás baja lesz annak, ha fújásra beindul.
6/7 anonim válasza:
#2 Nem az üzemanyagot kapta fel, hanem a hidegindítótól indult meg a motor.
7/7 anonim válasza:
Nem fog kigyulladni, a gázolaj nem az a fajta.
Résolajcsőre gondolt a koma, valószínű, amiatt levegősödhet az adagoló.
De lehet izzító hiba is.
Nekem opel van, izzítók jók, minden klappol, mégis marha nehezen indul...
T.köm kivan már a dízelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!