Milyen Autodiagnosztikai eszközt vásároljak?
Leginkább Suzuki swifthez (2005), Volkswagen golf 5 tsi, golf 6, plusz esetleg Audi. stb. Szóval amelyik jó ezekhez a típusokhoz hibakód olvasás céljára. Az nem hátrány ha törölni is lehetne vele a kódot. Olyan kellene ami nem olyasmi, hogy "vagy működik vagy nem" féle sz@r.. Nézegettem a neten párat, Vannak kétes eredetű kínai vackok, és vannak több 100 ezres cuccok is, áraik a csillagos ég, és nem tudom milyen árfekvésben gondolkodjak, amelyik megbízhatóan és tartósan tudja amit én szeretném hogy tudjon. Márkákat nem ismerem, magamtól könnyen bele futnék gagyi **ba..
Kérem szépen segítségeteket, tanácsaitokat.
"vagy működik vagy nem"
Mindegyik ilyen, még a 3 milliós Bosch is.
Az, hogy mennyire hasznos és mennyi mindent tud, az egyenesen arányos az árával. A Bosch nem azért 3 millió, mert Boschnak hívják, hanem mert az összes autógyártótól meg kell venni a licenszet. És abból is lehet venni valami alap licenszet, meg professzionálisat. Ez nyilván nem olcsó, ráadásul MINDEN gyártó MINDEN modelljére meg kell venni. Ezért drága.
Az ilyen olcsó kínai vackok azért olcsóak, mert nem vettek meg semmilyen licenszet. Kizárólag azt tudják olvasni, amit a gyártó belerakott az EU által előírt, kötelezően létező alap OBD szabványba. Ez nagyon nagyon kevés. Minden más licenszhez van kötve, de a százezer alatt ne is keress licenszet, mert nincs.
Ilyen felhasználásra a vagy működik vagy nem kínai vacak kiváló.
vGate iCar működik telefonnal, tud kezelni hibakódot stb.
És olyan okos amilyen okos a szoftver mögötte, ha torrentboltból leszeded a gyártók saját cuccát akkor kiolvassa az összes hibát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!