Milyen autodiagnosztikai eszközt lenne érdemes beruházni erre a célra?
Figyelt kérdés
Van egy seat cordoba 6L-em, benzines és katalizátort cseréltek benne. Ha kiütik a hibát pár hét után újra világít motorhiba visszajelző. Elvileg nem kap elég feszültséget(?). Amíg nem orvosolom a problémát, szeretném én magam kiolvasni és kiütni a hibát hogy ne világítson.2023. jún. 27. 10:05
2/5 anonim válasza:
De azzal semmire nem méssz, a hiba ugyan úgy meg van.
3/5 anonim válasza:
Semmi komolyra nincs szükség szerintem,bár ha meg akarod csináltatni,akkor felesleges ilyenre pénzt adni. Én egy ilyent kaptam a kocsihoz, de nem kellett soha használni 🙂
4/5 Morzsi007 válasza:
Vgate V3 OBDII olvasót vettem anno Aliexpresszről, csak bohóckodni, de egész jól működik, ez wifi-n kommunikál nem BT-t használ. Iphone-nal is és laptoppal is működik Forscan programmal.
Ha androidhoz kellene, akkor BT-s is megteszi.
Ennél vannak élő adatok, ami Wifi-n gyorsabban, nincs akkora késés.
Nálad kicseréltették a katalizátort, de nem az volt a hiba. Ahogy írták, hogy kitörlöd a hibát, még nem szűnik meg.
5/5 anonim válasza:
Egy tört vcds kábel 15-20k körül mozog a neten. De nem hinném, hogy megéri ezért venni egyet. Inkább csináltasd meg a kocsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!