Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok 1,5...

Milyen autót ajánlanátok 1,5 millió forintig amit tényleg jó vezetni?

Figyelt kérdés

Benzinesben (akár turbó is) gondolkozom, mert elsősorban kisebb távokra használnám városban és városon kívül, autópályán évi 1-2 alkalommal csak. Olyan autót keresek amit viszonylag olcsó fenntartani, megbízható és jó vezetni, azaz jó a váltója, kényelmes, jól kormányozható és azért az előzést is gyorsan be lehet fejezni vele, ha a helyzet megkívánja. Na és persze nem bűn ronda :D Elsősorban a kisebb (4200-4400 mm hosszúságú) autókat nézegettem, nem egy Yaris nagyságú autót szeretnék.

Amit eddig néztem és belefér a büdzsébe:

Fiat Bravo

Fiat Punto Evo

Citroen C4

Kia Ceed --> igaz a motorjától rosszakat is hallottam

Hyundai I30

Renault Megane

Toyota Auris

Honda Civic

ELőre is köszönöm a tippeket!

2023. nov. 25. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ritka hülyeségeket tudsz írni és kérdezni.

" Elsősorban a kisebb (4200-4400 mm hosszúságú) autókat nézegettem, nem egy Yaris nagyságú autót szeretnék. "

A 4400 mm-es autó nem kisebb, a Yaris meg nem nagy autó.

2023. nov. 26. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk egy 4,8 m hosszú kombihoz képest de...kisebb. A Yaris-t meg úgy értettem, hogy olyan kicsi ne legyen. Szövegértés 1-es!

Köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!