Nem unjátok amikor egy autó hirdetés fele az idős mamáról/papáról szól ?
Meg amikor azt írják, hogy női tulajdonostól.. 😄 édesistenem.
Akkor ezt most vegyük előnynek?
Nők nagy része (tisztelet a kivételnek) oda se figyelnek rá, kuplung kezelésről meg ne is beszéljünk.
Az én Volkswagen Golf V 1.9 pd tdi autóm előző tulajdonosa egy doktornő volt aki csak hétvégén használta, így csak 199999 km volt benne amikor vásároltam.
Mentem vele azóta 20000 kilométert, azalatt csak a kuplungot, kettős tömegűt és a vezérlést kellett cserélni, más baja nincsen, ki megy a világból csak tankolni kell.
Igen is vannak jó vételek nem minden kamu ami jól hangzik!
#4-es vagyok. Igen ez igaz, az én autóm egy öreghölgy fogorvosé volt, (nem volt megemlítve, hogy ki használta:D ) 10 éve van már nálam és máig tökéletesen működik (lekopogom) és nagyon szeretem.
De amúgy én csak leírtam, hogy általában azt nagyon sokan hozzáírják mintha az olyan nagyon fontos szerepet játszana, hogy hölgy vagy úr használta az autót.
A legrosszabb az amikor női tulajt írnak.
Na az az autó se kellene nekem soha, mert egy nő még ki se takarítja, nem hogy leszervizelné, szervizeltetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!