A motoros jogsihoz kell szülői beleegyezés? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval ugye 16 éves kortól le lehet tenni a 125ös motorra a jogsit, és az lenne a kérdésem, hogy ehhez kell szülői beleegyezés, vagy ha van rá pénzem akkor mehet?2023. nov. 23. 17:43
1/4 anonim válasza:
Semmilyen jogsihoz nem kell szülői engedély. 14 éves korodtól, ahogy személyi igazolványod van, büntethető is vagy, és aláírási jogod is van. Ha valakinek 14 évesen van pénze, és a szüleit nem érdekli, mikor hova kószál el otthonról, már akkor leteheti az AM jogsit szülői beleegyezés nélkül.
2/4 anonim válasza:
(Más kérdés, hogy szülők nélkül elég nehéz lesz beszerezni minden védőfelszerelést, meg aztán használni is a jogosítványt, mert gondolom nem milliomosok gyereke vagy saját bankkártyával.)
3/4 anonim válasza:
18 év alatt kell, igen. Nem tudom honnan szedte az előző emberünk, én 2 jogsit is csináltam 18 év alatt és mindkettőhöz kellett.
4/4 anonim válasza:
Hát, én a B jogsit megcsináltam szülői aláírás nélkül 2011-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!