Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autógyártó fog e-benzin...

Melyik autógyártó fog e-benzinnel működő belső égésű motoros autókat gyártani 2035 után?

Figyelt kérdés
Mivel a Eu betiltotta a hagyományos benzines dizeles autókat...

2023. nov. 20. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

#9!

Szeretnék még nagyon sokáig "kuriózumot" használni. 😉

2023. nov. 21. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11: Márpedig jobb, ha elengeded, mert nem fogsz.
2023. nov. 21. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12.

Talán hallottál róla, még a múlt század végén azt mondták, minden kivénhedt dízelt és minden kétüteműt kivonnak a forgalomból.

Ballagj már el bármelyik vidéki város buszpályaudvarára, vagy nézd meg egy ipartelep járműparkját, vagy csak járj nyitott szemmel az utcán.

Pedig azóta eltelt több mint 20 év. 🤣

2023. nov. 21. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

9# vagyok

Gondoltam hogy mindenki ész nélkül ellenem lesz. :D

Igen az akksik nehezek, ki kell dobálni őket, lassan töltöd föl őket és kigyulladnak. Viszont folyamatosan fejlesztik őket. Egy-két évtizede még ólmos akksikat használtak elektromos autókban.

A szintetikus üzemanyag meg semmivel nem jobb mint a hagyományos benzin. Ugyan úgy környezet szennyező, magyarul ki lesz szorítva az is előbb-utóbb.

A motorsportoknak meg aztán semmi köze ahhoz, hogy te mit fogsz vezetni 30 év múlva a közúton.

Ezt mondom úgy hogy belső égésű motor tuningal foglalkozok pár éve és gépészmérnök hallgató vagyok.

2023. nov. 21. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

"Viszont folyamatosan fejlesztik őket"

És kizárólag ezeket fejlesztik, ugye? Semmi mást, csak ezt.

"Egy-két évtizede még ólmos akksikat használtak elektromos autókban"

Hazugság, NiMH akksikat használtak.

"A szintetikus üzemanyag meg semmivel nem jobb mint a hagyományos benzin"

Először is, ezt bizonyítsd. Kíváncsian várom. Másodszor, báttya a kutyát nem érdekli a környezet. Szerinted a gyártókat érdekli? Őszintén azt hiszed hogy őket érdekli bármi más a pénzen kívül? Azt gyártják amire kereslet van, ami kell az embereknek, márpedig az EV csak egy nagyon szűk rétegnek kell és ez nem fog változni. Soha nem fog kelleni az embereknek az EV, ezért soha nem is fogja uralni a kínálatot, ezért soha nem is fog elterjedni.

"A motorsportoknak meg aztán semmi köze ahhoz"

MINDEN, amit ma autónak hívunk, annak a motorsportokban található a gyökere és fejlődésének eredete. A motorsport szó szerint emiatt létezik, semmi más miatt. A Forma 1 ebből született, hogy a gyártók megmutatták mire képesek és ezt használták marketingnek hogy eladják az autóikat. A legismertebb közmondás a motorsportban úgy szól, hogy "győzz vasárnap, áruld hétfőn". A gyártók jelenléte kizárólag attól függ, hogy az UTCAI autók fejlesztésének, illetve eladásának tekintetében jó befektetésnek látják-e a motorsportban való szereplést.

"gépészmérnök hallgató vagyok"

Én meg Ghandi. Az egyetlen, ami te vagy, az full tudatlan a témában. De nem baj, hidd csak el a saját idiótaságodat. Éljen a boldog tudatlanság, ugye?

2023. nov. 22. 01:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de maradi vagyok és Ghandival értek egyet. (#15)🤣
2023. nov. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!