Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Itt nekem lenne elsőbbségem?...

Itt nekem lenne elsőbbségem? Most tanulom a kreszt és nem vagyok benne biztos.

Figyelt kérdés
[link] ,18.2481529,3a,75y,61.54h,98.15t/data=!3m6!1e1!3m4!1snxAuUThtF4mWlXFwgCNaDQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=hu&entry=ttu
2023. nov. 18. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a kereszteződésben sem macisajt, sem STOP tábla szóval szerintem jobbkezes.

Viszont ha onnan hajtanál ki ne is számíts rá, hogy bárki meg adja neked majd az elsőbbséget. Inkább kezeld úgy, mintha lenne STOP tábla.

2023. nov. 18. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán szájbafosták a témát. Végigmentem a Fő utcán, hol kinn van az elsőbb. tábla, hol nincsen.
2023. nov. 18. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, egyenrangú.

A neve ellenére már nem főútvonal.

2023. nov. 18. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem elvitték onnan, ha bementek a bal oldali utcába és átnéztek szembe, látjátok, hogy az oszlop még áll, de a tábla már nincs rajta. 2011-es kép. Ha közelebb mész ahhoz a pink vagy akármilyen színű házhoz, akkor látod, hogy ott fekszik bent a kerítés mellett az oszlop. Csatornafedő van a helyén. 2013-ból

Ja, meg van oldva ügyesen, vannak kérdések. :D Most is így van? Most mentetek át az oktatóval? Csak mert a képek nagyon régiek, az oktatónak meg elvben azért tudnia kéne. Illetve az ilyeneket általában kitáblázzák az egyenrangú táblával. Semmilyen figyelmeztetés nincs, mész 90-nel és hopp egy jobbkezes utca.

[link]

2023. nov. 18. 11:22
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:

Ez amúgy így kereszteződésnek minősül vagy két betorkollásnak egymás után?

Ahol át lett víve csatorna, ott látszik, hogy a két út nincs egymással szemben

2023. nov. 18. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ajha, ilyen temetőt se láttam még, semmi kerítés vagy bármi.
2023. nov. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!