Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új Suzuki lámpákat, hogy...

NemaRendőrség kérdése:

Az új Suzuki lámpákat, hogy engedélyezhették?

Figyelt kérdés

Sokat sétálgatok este kertváros/paneltelep környékény.

Ha vakít egy autó akkor az 10ből 9x Suzuki.

Mikor vezetek mégrosszabb a helyzet mivel lentebb van a fejem.

Feltekerik maximumra mikor megveszik, mert az hiszik az a jó, vagy a gyár adta ki ilyen paraszt módon őket?

2023. nov. 17. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Én is észrevettem már ezt, ami vakít szemből az többnyire Vitara vagy S-Cross. Gondolom alulról éppen hogy megütötte az elfogadható kategóriát, lényeg hogy szuszkáéknak Esztergomban olcsó volt.
2023. nov. 17. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a fényszórók is kb olyanok mint az az orvos aki a gyenge kettessel végez műtétet.
2023. nov. 17. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
#2: ott 4a pont!
2023. nov. 17. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Mit tekernek fel maximumra te agyalágyult...?
2023. nov. 17. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
A Vitara lényegesen magasabb autó, értelemszerűen könnyebben vakít. Egyébként én nem tapasztalom ezt így Suzuki specifikusan
2023. nov. 17. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gagyi lámpákról van szó. Szerintem egész egyszerűen azért, mert magas autók, ezért könnyebben vakítanak. És mivel rohadt sok Suzuki jár errefelé, feltűnőbbek. Ezen kívül a ledes fényszórós autóknál nem mindegyikre kötelező az automata magasságállító, könnyen lehet, hogy a Suzukikban sincs.
2023. nov. 17. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:

@4

A magasságát a magasságállítónak...

Okés hogy Suv, de attól még egy sétáló, 187 magas férfi feje, jóval a suvos fej felett van, és így is vakít.

2023. nov. 17. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 Az alap pozicíó a 0, az a legmagasabb, ennél csak lejjebb lehet állítani, tehát ez hülyeség. A fényszóró magasabban van, ennyi.
2023. nov. 18. 03:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem csak ott lehet beállítani a fényszóró magasságát
2023. nov. 18. 06:26
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Átlag jánosnak fogalma sincs hogyan kell a fényszórót beállítani.
2023. nov. 18. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!