Ki használ manapság még Trabantot?
Én a 4-es válaszolóval értek egyet.
Egyébként ez megint egy ilyen autóból ítélős hülyeség.Ahol a Fiam lakik,ott a másik utcában lakik egy idős bácsi és egy gyönyörű megkímélt 4 ütemű Trabantja van.Csak a városban és környékén jár vele,teljesen felesleges lecserélnie.E mellett egy szép nagy háza van és egyáltalán nem csóró.
Még egy példa,van egy rokonom,egy olyan szakadt ócska 17 éves kocsival járkál,hogy borzalom,mégis kb 500 milliója van saját ingatlanokban,őt nem érdekli a kocsi,menjen és kész,igaz nem Trabant.
Úgyhogy nem kell elájulni bármilyen "jobb" kocsitól,a hátteret senki nem tudja.
Neked milyen autód van kérdező?
Gondolom busszal jársz, ha ilyen könnyen lenéztél egy kérdéseddel egy rakat autót. Ha esetleg jobbat tudsz felmutatni mint a tizen éves autók akkor legyen nagy arcod. Addig meg felesleges!
Autóból véleményt alkotni a legidiótább dolog.
Én egy 23 éves T4-essel járok,de van budai lakásom,megtakarításom,a gyerekemnek tudtam venni lakást,egy Forint adósságom nincs sem bank felé,sehová,még egy havi villanyszámla adósságom sincs.
Tele van itthon a hűtőm,és tele vagyok munka megrendeléssel.Nekem ez jobb,mint mutogatni egy trágyabomb prémiunautót,amit amúgy minden normális ember lesz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!