Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha kereskedőtől veszünk autót...

Ha kereskedőtől veszünk autót akkor elvihetjük vásárlás előtt az autót szervízbe,hogy nézzék át?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy próba körre szabad elvinni? Ti hogy vettetek autót? Elég átnézni itt ott és menni vele egy próba kört?

2023. nov. 15. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
El lehet vinni, en is elvittem. Ahonnan en vettem autot csak foglalo elleneben mehettem ki vele a teleprol es az egyik tag jott velem a szervizbe.
2023. nov. 15. 20:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Milyen márkájú autót érdemes venni aminek kevesebb a szervíz költsége mint egy volvo/bmw/mercedes/aston martin?
2023. nov. 15. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem, ezt a kérdést nem így tesszük fel.

A pénzed mennyi autóra, mit szeretnél, mik az igények, mire kell?

2023. nov. 15. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Lexus.

Toyota.

Én személy szerint lexus párti vagyok.

2023. nov. 15. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én szalonautót vettem. Aztán eladáskor derült ki, hogy szállításhibás volt, de tökéletesen kijavították.(a szalon azóta befuccsolt)
2023. nov. 15. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Meg kell kérdezni az adott helyen. Általában el lehet. Ha nem engedik, én biztosan nem vennék onnan autót.

Még a 2010-es évek legelején vettem így egyet. Klasszikus kavicsos placcos kereskedés. Kinéztem egy autót, paraméterei alapján ez tűnt a legjobbnak a piacon az adott tpusból. Elvittük a helyi márkaszervizbe. Odafelé a kereskedő vezetett, visszafelé én, ez volt egyben a próbaút is. Aztán mivel nem derült ki semmi turpisság, meg is vettem.

2023. nov. 15. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Kereskedőtől függ, van, amelyik megengedi, van, amelyik nem. Ha nem, akkor bízz meg egy helyszíni műszaki állapotfelmérőt, megéri. Ha a kereskedőnek nagyon nem tetszik az nem lesz a véletlen műve.
2023. nov. 15. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Alap. Ha nem engedi, kapja be, és nem veszem meg.
2023. nov. 15. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó kocsimnál szó nélkül megengedte. Természetesnek tartotta, szava nem volt ellene. Egy emberével elvitette, majd visszahozatta.

Én kipróbálni nem akartam. Nyomom a gázt megy, fékezek megáll. Nincs mit kipróbálni egy újszerű autón ha atnézni a szerelő. Vezetek eleget, nekem elég volt, hogy a szerelő megnézi

2023. nov. 15. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Márkaszervizből vettem, azok nem sumákolnak. 5 éves autónak sok baja nem igen lehet, ezért nem lett átnézetve. Mivel a korábbi autóimat magam szereltem, amíg volt aknám pl a hengerfej felújítást is. Így azért sok fogalmam van arról mit kell nézni. De egy 5 éves autó szinte űrtechnológia a lecserélt 20 évesemhez képest. Utólag szerviz alatt átnézték a kocsit, azt mondták jó vétel volt.
2023. nov. 16. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!