1.- 2006 Opel Zafira B 2.2 benzin. 2.- 2006 Ford Focus c-max 1.8 benzin. 3.- 2008 Ford Mondeo 2.0 cdti ghia. (mindhárom automataváltós) Ti melyiket választanátok és miért? (vegyes használat lenne)
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 16:25
11/15 anonim válasza:
Dehogyis 27 éves a legfiatalabb, hanem csak 22. 2001-ben fejezték be gyartasukat.
12/15 anonim válasza:
Nem, az a kettes Mondeo, amibol szerintem mar 2001-ben sem gyartottak, de lehet hogy rosszul emlekszem. Azt tudom, hogy 2001-ben mar a 3-masat lehetett kapni, annak a frissites elotti valtozatat amirol a kerdesben szo van.
13/15 anonim válasza:
De kettesbol se nagyon latni az teny. Elrohadtak. Az ezredfordulo kornyekerol az Audi-Volkswagen meg par PSA konszern gyartmanyon kivul szinte mind rohad. Ford, Opel, Fiat, Merci, BMW, Volvo, Honda, Mazda, Renault, stb. szetporlanak. Nyilvan vannak megkimelt meg felujitott darabok, de nem sok maszkal gyari alvazzal, alvazvedelemmel. Nem feltetlen azert nem latsz mert az egesz auto betegagy. A 2-es Mondeo mar kozel sem volt olyan vacak mint az elso. A harmas eyenesen nagy ugras volt nekik, talan a legjobb Mondeo.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor melyik és miért?
2023. nov. 14. 04:33
15/15 anonim válasza:
Az #5-ben leirtam mit vennek ezek kozul. De egyebkent allapotfuggo. Ha egyik lenyegesen jobb allapotu mint a masik, akkor nincs ertelme megvenni a vacak autot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!