Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladó szerint 1,5 hónapot...

Eladó szerint 1,5 hónapot állt nála a kocsi, közben kiderült már május óta ott van. Miért hazudik?

Figyelt kérdés

Le lehet vonni következtetést abból hogy hazudik illetve hogy miért, az autó valós állapotát tekintve?

Kereskedés

2023. nov. 13. 12:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egy kombi H Astra egyébként, 2008, 01 havi benzines. 1.320.000-ért hirdetve.
2023. nov. 13. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert az nem jó reklám ha a kutyának sem kell...
2023. nov. 13. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogyha egy valamiben hazudik, akkor lehet hogy másban is, én inkább hanyagolnám.
2023. nov. 13. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ez kérdés a csalódásmentes állapot, koppanásmentes futómű, meg a "hozhatom a tollat főnök?" mondatok világában? :D
2023. nov. 13. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Lehet fogalma sincs mióta van ott, csak mondott valami sablont, ami még nem feltűnően sok.

Inkább azért aggályos, mert miért nem kellett eddig senkinek május óta.

2023. nov. 13. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez semmit nem jelent

Én is vettem hazsnált autót ugy hogy mikor átíratták ők a nevemre akkor tudtam meg hogy ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból már vagy 4-5 hónapja.

Ez egy márkakeresekdés volt, és ez egy új autó vételnél beszámitott hazsnált autó volt.

Évek óta meg van semmi baja.

Attól hogy ott áll jó ideje az önmagában nem jelent semmit

2023. nov. 13. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy csak részinformáció van megosztva. Szokás szerint, mint minden második kérdésnél.

Mi az, hogy "közben kiderült"? Hogyan derült ki? JSZP? Marinéni?

Hány db autó áll még ott? 10? 50? 150? Abból mennyi a H Astra? Papíron mutatta, hogy 1,5 hónapja van nála, vagy csak ott álltatok a kocsi mellett és ezt mondta?

2023. nov. 13. 13:03
 8/12 A kérdező kommentje:

#7, úgy derült ki hogy más platformon is volt hirdetve, ott pedig májusban lett feltéve. Személyesen pedig azt mondta 1,5 hónapja van nála. Papírt nem láttam róla persze.

Kb 20-25 autó lehetett ott, ebből 4-5 Astra.

2023. nov. 13. 13:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, csak most láttam hogy másutt is hirdetve volt ahol pedig kiderült a dolog. Hamarabb is rákereshettem volna, igen.
2023. nov. 13. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Jó ez most még kevés egy ilyen gyanusításhoz, mert ha van ott 4-5 H Astra és mondta, nem mutatta, akkor lehet nem jól emlékszik. Szerintem ennél fontosabb egy előzetes átnézetés, inkább abba menjen bele, de persze valami köztes helyen, ne az ő általa kijelölthöz, mert akkor úgyis az lesz, hogy hát minden oké.

De ha megbicsaklott a bizalmad, akkor keres másik H Astrát, hirdetnek majdnem 800-at hahun.

2023. nov. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!