Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autósiskola Debrecen...

Van olyan autósiskola Debrecenben ahova átvennének atiratkozasi díj nélkül?

Figyelt kérdés
Már le vezettem 50 órát, csak vizsgázni szeretnék meg esetleg 2 plusz órát venni
2023. nov. 10. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Jókor meggondolod magad.
2023. nov. 10. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdokent egy teljesen mas auton...

Ne rohogtess!

Majd elindulni sem tudsz vele...

Csak vizsgazni...

lol

Nagy a kepernyo.

2023. nov. 11. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Az első két válaszolónak üzenem, hogy nekem nemrég volt egy ismerősöm, aki a sikeres forgalmi vizsgája után 2 héttel költözött el kb. 200 km-rel odébb egy másik városba. Ha nem sikerült volna a vizsgája, muszáj lett volna az új lakóhelyén másik autósiskolát keresni - úgy, hogy már csak egy vizsga, meg pár pótóra állt volna előtte. Szóval nem biztos, hogy hülye kérdés, lehet, hogy a szükség nagy úr.

Kérdező, én nem azt nézném a helyedben, ilyen szituban, hogy az átjelentkezési költség mennyi, sokkal inkább a normális oktató, meg esetleg az eredetihez hasonló márkájú/típusú autó lenne a fő prioritás, és az alapján kezdenék el autósiskolát keresni. Ha valami full ismeretlen autóba ülsz át, az biztos nehezebb. De ha sikerülne netán ugyanolyan autót kifogni - amin már kiismerted, melyik kezelőszerv hol van, hogyan van a hátramenet, stb. - az mindenképpen előnyösebb.

2023. nov. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!