Autósiskola váltás és felháborodás?
Utólag már nehéz, pláne, ha náluk van a pénzed.
Nekem volt egy megbeszélt iskola váltásom a KRESZ vizsga után, igaz a papirokat nekem kellett átvinni, de nem volt gond.
A gyakorlati órákat meg az oktatónak fizettem részletekben, még arra is volt példa, hogy nlhány órát utólag.
Ezzel együtt azt kénytelen elfogadni a tanuló, hogy esetenként várni kell, nem csak őt tanítják, és az oktatók ideje is véges.
Egy rosszul választott iskolától nehéz megszabadulni, sokszor még a szerződésbe is beírják, hogy az iskola váltás nem ingyenes.
Ugyanakkor kötelesek elengedni a tanulót, ha az menni akar, természetesen csak az anyagiak rendeuése után.
Lehet panaszt tenni a NKH-nál, vagy a fogyasztó védelemnél, de azzal is az idő megy, legjobb már az iskola választás előtt tájékozódni, nem eljinni a reklám szövegeket.
ha én lennék a helyedben, akkor nem telefonálnék, mert azt pont leszarják mindenhol. Be kell ballagni az iskolába, kulturáltan előadni a titkárnak kogy ki is vagy, és mit szeretnél...aztán lesz valami.
Telefonon nem látod a testbeszédet, ami döntő arra nézve, mit is lépsz.
Lehet, hogy egy olcsó iskolába fizettél? mert akkor ott tumultus van, és az jut előrébb, aki okosba olajozza a szerkezetet.
próbáld ki.
Tudom, hogy most így felhevülve lehet utálni fogsz, de szerintem fogadd el, és próbáld ezt az időt kellemesebben tölteni.
Anno nekem is egy s.gg.fj volt az oktatóm, egy ilyen újfiú, aki pökhendi volt, kiabált mint az állat, és be is csapott pénzzel.
Vizsga előtt egy hónappal derült, ki megtehettem volna, hogy olyan cirkuszt csapok , hogy az Édes Élet személyes ajánlattal keresett volna fel.
De nem tettem, ugyanis az életben sokszor kell tűrni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!