Hogy lehet valaki ekkora egy tirpák?
Az a baj, hogy még azt is nehéz a videó alapján feltételezni, hogy ez nem szándékos volt mert muszáj volt látnia az asszonyt.
Szerintem ez egy szándékos gázolás volt.
Ha nem akkor szimplán megijedt a következményektől, hogy esetleg megveri valaki így gyorsan elszaladt.
Nehéz eldönteni, mert lehet, hogy egy veszekedés előzte meg az esetet, és az autós így tett pontot az ügyre.
Bár az sem lehetetlen, hogy tényleg ennyire bamba legyen mindkettő.
Siman el tudom kepzelni, hogy nem vette eszre, hogy elutotte. Ha tovabb gyalogol, elhalad mellette. Igy is a jobb sarkaval erintette, lehet, hogy rosszul erzekelte a tavolsagot. Azt is el tudom kepzelni, hogy nem latta, hogy elutotte, mert a szuk kijaratra figyelt. Es ha eszre is vette, nem rosszindulatbol vagy erdektelensegbol ment tovabb, hanem megijedt, autopilota modban menekult a helyszinrol, van ilyen. Ismeros kis koccanas utan huzott el, pedig logikusan vegiggondolva semmi oka nem lett volna ra, aztan utolag ment vissza megkeresni a tulajt.
Szoval egy video alapjan ne akarjuk egybol a legrosszat elhinni, mert az minket minosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!