Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet valaki ekkora egy...

Hogy lehet valaki ekkora egy tirpák?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=i1D1ZbqY8BQ És bocsánatot kérek a Nyíregyháza környékére települő szlovák népcsoporttól, de nem találtam olyan kifejezést, ami nem pont ez, és nem tiltanának le. Tudom, hogy régi videó, de még mindig sokkol.

2023. nov. 9. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, hogy még azt is nehéz a videó alapján feltételezni, hogy ez nem szándékos volt mert muszáj volt látnia az asszonyt.

Szerintem ez egy szándékos gázolás volt.

Ha nem akkor szimplán megijedt a következményektől, hogy esetleg megveri valaki így gyorsan elszaladt.

2023. nov. 9. 23:58
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Amúgy igen, de azóta 100%, hogy kapott egy kis (le)ápolást, a fogvatartottak körében.
2023. nov. 10. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Nagy baja talán nem lett, de lassan reagáltak a körülötte lévők.
2023. nov. 10. 00:13
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Igen, mivel ez szerintem ilyen hétvégi vásár volt, ahol általában nyugdíjasok vásárolnak. Nem akarok sztereotipizálni, de szerintem a gázoló is a kis fiat pandával közelebb van a 70-hez már, mint a 40-hez..
2023. nov. 10. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A fő gond az ezzel, hogy ha megáll, megnézi jól van-e, kapott volna egy kis ejnye-bejnyét, buksi simit, aztán mehetne a dolgára, így meg letöltendő a segítségnyújtás elmulasztása. Legalább tanul belőle.
2023. nov. 10. 01:00
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
#5 Lehet már olyan öreg, hogy felesleges kiengedni is
2023. nov. 10. 02:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nehéz eldönteni, mert lehet, hogy egy veszekedés előzte meg az esetet, és az autós így tett pontot az ügyre.

Bár az sem lehetetlen, hogy tényleg ennyire bamba legyen mindkettő.

2023. nov. 10. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Siman el tudom kepzelni, hogy nem vette eszre, hogy elutotte. Ha tovabb gyalogol, elhalad mellette. Igy is a jobb sarkaval erintette, lehet, hogy rosszul erzekelte a tavolsagot. Azt is el tudom kepzelni, hogy nem latta, hogy elutotte, mert a szuk kijaratra figyelt. Es ha eszre is vette, nem rosszindulatbol vagy erdektelensegbol ment tovabb, hanem megijedt, autopilota modban menekult a helyszinrol, van ilyen. Ismeros kis koccanas utan huzott el, pedig logikusan vegiggondolva semmi oka nem lett volna ra, aztan utolag ment vissza megkeresni a tulajt.

Szoval egy video alapjan ne akarjuk egybol a legrosszat elhinni, mert az minket minosit.

2023. nov. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!