Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az autóval??

Mi lehet az autóval??

Figyelt kérdés

Ismerősöm rám bízta X ideig az autót mert elutazott, és hogy pár naponta menjek vele hogy ne lássák a szomszédok hogy egy helyen áll... Egyszer voltam vele.. jó volt minden... Most megint akartam viszont most már nem indult.. ( régi Fiat) eltekerem a kulcsot és jobb alul a műszerfalon villog gyorsan Valami... Majd inditom az autót és lassan teker majd mindent elsötétül és megint minden felvillan.. de indulni nem indul...az biztos hogy akkumulátor nem lehet mivel a lámpát se tudom hol kell rajta felkapcsolni , tehát az nem volt felkapcsolva... Valami tipp?? Én rontottam el valamit?

..

2023. nov. 9. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akksi lesz, túl rövid utakra mentél vele, túl ritkán, plusz öreg az akksi
2023. nov. 9. 23:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából egyik parkoló helyről a másikra mentem.. olyan... 5 méter
2023. nov. 9. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb egy motornak hogy csak 1-2p indítod be.
2023. nov. 9. 23:13
 4/9 krwkco ***** válasza:
100%

"5 méter"

Az alatt nem pótlódik az akksiban az indításhoz felhasznált töltés. Akkumulátor töltővel fel kellene tölteni.

Az 5 méter út csak arra jó, hogy a gumik máshol terhelődjenek és ne deformálódjanak.

2023. nov. 9. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel tolhattad is volna. 5 méterre beindítani egy autót bűn. Told be és menj egy kicsit vele vagy rakd fel töltőre.
2023. nov. 10. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb hülyeség hogy indítgatod és szinte nem mész semmit vele.

Ez az akku lemerült.

Sajnálom , de nagyon sügér vagy ha ennyit se tudsz megállapítani.

2023. nov. 10. 07:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Akinek ilyen zseniális műszaki érzéke van, hogy "a lámpát se tudom hol kell rajta fölkapcsolni" és hogy "a műszerfalon gyorsan villog valami" az ne üljön autóba.

Főleg ne máséba! 😂

2023. nov. 10. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:
jézusom
2023. nov. 10. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán éppen azért kért meg a szomszéd hogy minden nap járasd az autót, mert tudta, hogy az akkumulátor már döglődik, és nem bír ki 24óránál többet......
2023. nov. 10. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!