Mi lehet az autóval??
Ismerősöm rám bízta X ideig az autót mert elutazott, és hogy pár naponta menjek vele hogy ne lássák a szomszédok hogy egy helyen áll... Egyszer voltam vele.. jó volt minden... Most megint akartam viszont most már nem indult.. ( régi Fiat) eltekerem a kulcsot és jobb alul a műszerfalon villog gyorsan Valami... Majd inditom az autót és lassan teker majd mindent elsötétül és megint minden felvillan.. de indulni nem indul...az biztos hogy akkumulátor nem lehet mivel a lámpát se tudom hol kell rajta felkapcsolni , tehát az nem volt felkapcsolva... Valami tipp?? Én rontottam el valamit?
..
"5 méter"
Az alatt nem pótlódik az akksiban az indításhoz felhasznált töltés. Akkumulátor töltővel fel kellene tölteni.
Az 5 méter út csak arra jó, hogy a gumik máshol terhelődjenek és ne deformálódjanak.
Az a legnagyobb hülyeség hogy indítgatod és szinte nem mész semmit vele.
Ez az akku lemerült.
Sajnálom , de nagyon sügér vagy ha ennyit se tudsz megállapítani.
Akinek ilyen zseniális műszaki érzéke van, hogy "a lámpát se tudom hol kell rajta fölkapcsolni" és hogy "a műszerfalon gyorsan villog valami" az ne üljön autóba.
Főleg ne máséba! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!