Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megakarok nezni egy mercede...

Ha megakarok nezni egy mercedes g osztalyt ugy hogy beulok azt hol tehetem meg budapest kornyeken? Mert a pappasban be van zarva

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem vagy komoly érdeklődő akkor senki nem fogja ezt megengedni.

Én adtam már el luxusautókat korábban és rendszeresek voltak az olyanok akik csak azért jelentkeztek, hogy elvihessék egy tesztkörre.

Egy idő után azt mondtam, hogy ha nem veszed meg az autót akkor 10 ezer forintot kell leperkálni a teszt vezetésért. Meg is szűntek ezek.

2023. nov. 10. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Már a kérdésedből is látszik hogy nem értesz az autóhoz, ezért jobb ha senki nem adja oda.

Mégis ha beülsz, mit látsz benne.

Hogy de szépen csillog vagy hűűű kapcsoló???

HA egy autót alaposan átakar nézni az ember és érezni is akarja, ahhoz menni kell vele és nem is keveset.

2023. nov. 10. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg lehet e valahol bérelni, béreld ki, aztán tarts egy gyereknapot. Ennél értelmesebb ötletem nincs.
2023. nov. 10. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Próbálkozz a többi merci szalonban. Vagy kérd meg szép boci szemekkel a személyzetet.

Ha menni is akarsz vele, akkor szerintem is a bérlés a legreálisabb opció.

2023. nov. 10. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

ugyaVagy bemész egy normálisabb kereskedésbe, ahol ugyan beülhetsz, de próbakörre csak úgy nem viheted el.

#1 Tőlem 50 ezret kértek, de mivel komoly érdeklődő voltam beleszámolták a vételárba. Gondolom az a 10 eft-os összeg nem mostanában volt.

2023. nov. 10. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Hahu-n hirdetnek párat, elmész megnézni és beülsz. Persze ha komolyan tudnak venni
2023. nov. 10. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
#5 Ma már én is annyit kérnék de ez még 2005-2010-ben volt akkor többet ért 10 ezer.
2023. nov. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!