Egy 18 éves autót pár hónappal a műszaki előtt, vagy inkább az után érdemes eladni?
Ugye ha műszaki előtt adom el akkor annak előnye, hogy nem nekem kell fizetni a műszakit + hozzá kapcsolódó szereléseket, az utóbbinak meg az, hogy friss műszakival jobban megveszik az autót.
Egyébként egy 18 éves 2005-ös Swiftről van szó, piaci értéke 900e körül van.
az én 2005-ös Szwiftem októberben vizsgázott hiba nélkül.
Csakis érvényes műszakival érdemes eladni. Mindenki örülni fog.
Az enyém 1.5-ös, automata, kétajtós.
Egy 18 éves kotlát azért vesz az ember, hogy beleüljön és használja, nem azért hogy a műszakival kelljen szarakodnia.
Ez kb. a most vizsgázottól a kb 1 év műszakival még rendelkező autók teljesíthetik.
Nem a lejárati dátumtól, hanem az állapottól tenném függővé.
Szintén 2005-ös autóm van. Idén vizsgázott. A helyi közlekedési felügyeletnél kértem időpontot. Begurultam, fizettem kb 20.000 Ft-ot, fél óra múlva már jöttem is haza. Semmit nem kellett csak emiatt szerelni.
Használt autó vételénél soha nem rugóztam a műszaki érvényességén. Ha felmerülne, hogy valami miatt nem menne át csont nélkül az autó, eszembe nem jutna megvenni. Eladóként, ha a vevőjelölt ezen problémázna, legfeljebb azt a 20-ast elengedném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!