Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is fél új autót venni?

Más is fél új autót venni?

Figyelt kérdés
Egyre gagyibban csinálják meg őket, egyre több felesleges kütyüt raknak bele. Ha meg elromlik valami akkor ráfogják nem megfelelő használatra hogy ne kelljen garanciába megcsinálni.
2023. nov. 7. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: Ő onnan a 200 ezer forintos 25 éves Fastrából nagyon pontosan látja, hogy ezek a 25 milliós önvezetésre képes elektromos autók ezek bizony gagyik.
2023. nov. 8. 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
9%

#11 Nem kell sem 25 éves F Astra viszonítási alapnak, elég ha beleülsz egy tesztvezetésen. Szó szerint. Egy métert sem kell vele menni hogy elsírd magad. De ha még is bejött a minőségérzet, a harmadik km után sírsz. Egyébként a közösségi autómegosztóknál jó pár nem sok km-es elektromos járművet ki lehet próbálni, pont abból a kategóriából, ami úgymond még halandónak is elérhető.

Nem kell ez a fellengzős semmi duma, a hülye is felismeri hogy itt valami nagyon el van ba_zódva az új autóknál, nem kell hozzá kifizetni a vételárat. A boltban sem veszed meg a rohadt zöldséget meg a szutyok, büdös, mócsingos húst.

2023. nov. 8. 08:54
 13/20 anonim ***** válasza:

#12: a közelében nem voltál ilyen autóknak papi, de ha lettél volna sem lenne semmi közöd egy új autó vásárlásához, úgyhogy nagyon fölösleges a műprolihiszti

Érdekes, hogy az, aki meg is tudja venni ezeket az autókat, annak megfelel a minőség, valahogy csak az fikázódik, aki egész élete alatt sem tudná összespórolni rá. Milyen érdekes.

2023. nov. 8. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
#13 El vagy tájolva. Rengetegen vagyunk akik "nem tudnak" új autót venni mert semmit sem kapsz a pénzedért. Nem tudom milyen autós közösségekben mozogsz, de talán pont azok vannak a legjobban kiakadva akik új autót szeretnének vásárolni. Mondjuk van aki Rolexszel is benyúl a rohadt almáért, nincs ezen semmi érdekes.
2023. nov. 8. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon félek, hogy nem lesz annyi pénzem soha.
2023. nov. 8. 09:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Munkámnál fogva elég sok új (2-3 évnél fiatalabb) autót vezettem hosszabb távokra is. Az elmúlt időszakban a következőket:

-BMW 6-os

-BMW X1

-VW Sharan

-Mitsubishi Eclipse

-Opel Insignia

-Hyundai I30

-Hyundai Bayon

-Ford Fiesta

-Renault Twingo

-Audi Q3

-Audi Q5

Nyílván ez igen vegyes felhozatal. Volt ami jobban bejött, volt, ami kevésbé. Mindnek megvannak a gyengeségei és erősségei. De összességében elégedett voltam velük, abszolút nem éreztem azt, hogy komoly gond lenne velük.

2023. nov. 8. 09:25
 17/20 anonim ***** válasza:
#14: Felénk az ilyet, mint te ugy hívják: bohóc.
2023. nov. 8. 09:26
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Nem mindegy hogy ki miből él? Pék, mérnök, bohóc, kőműves, mindegy. Bárki lehet igénytelen.
2023. nov. 8. 09:43
 19/20 anonim ***** válasza:
És mind az köztudott az az igénytelen aki 25 milliós új autóba ül és nem az, aki 25 éves lefingott kotlába. Bohóc vagy.
2023. nov. 8. 10:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Jajj már, most köztudott, vagy szubjektív bohocivitás? Döntsd már el te bábszínházban szalbazsákot hajdogadó. :D
2023. nov. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!