Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokáig tartott mire megtaláltá...

Sokáig tartott mire megtaláltátok a számotokra megfelelő használtautót?

Figyelt kérdés

Megnéztem jópárat az elmúlt 1,5 hónapban, de valamiért nagyon nehéz olyan találni amilyet akarok. Pedig nincsenek nagy igényeim, de valahogy mégsem akár össze jönni.

Arra is gondoltam, bemegyek egy random kereskedésbe és elhozom azt amelyik nem rohad és passzol a pénztárcámhoz, azt le van tudva. De amilyen szerencsém van, másnap találnék egy olyat amilyet szerettem volna. Már kezdem unni ezt az egészet.

Az hozzá tartozik hogy az ország "sarkában" élek, itt meg elég gyér a választék. Utazni meg nem annyira akarok 300 km-t egy vagy jó-vagy nem autó miatt. De így is elmentem már 120 km-re.

Én csinálok valamit rosszul?

2023. nov. 7. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak új autót veszek.
2023. nov. 7. 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Akkor van ez, ha a pénztárcád meg az igényeid nem passzolnak.
2023. nov. 7. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Szukitsd le a kort maximum 2 konkret tipusra es csak olyanokat keress. Popularisabb tipusbol lehet azert 1-2 het alatt talalni tobbet is ami szoba johet. Ha meg olyat akarsz amibol 2 evente van 1-1 epkezlab elado az orszagban, vagy behozatsz egyet vagy varsz.

En anno fel evig kerestem egy nagyon ritka tipust, ketto volt osszesen elado itthon, mindketto vacak volt. Vegul elengedtem, lett egy masik, szinten ritkan felbukkano tipus helyette.

2023. nov. 7. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Úgy ahogy #2 írja. Gondolom 500 ezerért akarsz új, full extrás autót.
2023. nov. 7. 15:54
 5/14 A kérdező kommentje:
1,6 milliót szánok rá. Plusz egyebek.
2023. nov. 7. 15:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Pedig annyiért már lehet találni alap autókat, túl nagyok az igényeid akkor is. Legyen jó állapotú, klíma legyen és ennyi lehet az elvárásod.
2023. nov. 7. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
#2 Nem feltetlen, eleg 1-1 ritka tipus amibol egyszeruen nincs elado, akkor sem tudsz normalisat venni ha 10 millioval a zsebedben vagsz bele.
2023. nov. 7. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
#7 És akkor passzol a pénztárcájához az elvárás? Csak tovább bizonyítottad azt amit #2 írt.
2023. nov. 7. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 😄 Ket kulon dolog.
2023. nov. 7. 16:35
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 Ha nincs annyiért jó állapotú és ő annyiért akar jó állapotút, akkor reális az elvárása? 😀
2023. nov. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!