Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kívülről párásodik az összes...

Kívülről párásodik az összes ablakom és a külső tükrök, mivel lehetne lekezelni?

Figyelt kérdés

Pár hete nem a szokásos kézi autómosónál mostam a kocsimat, hanem egy másiknál, azóta vettem észre, hogy kívülről az összes ablak és a tükör is nagyon párásodik. Arra tippelek, hogy valami adalékanyag lehetett az öblítővízben.

Gyakorlatilag annyira párásodik, hogy 5-6 másodpercenként törölnöm kell ablaktörlővel és lehúzott ablakokkal kell mennem. Azóta már többször átmostam, kint hagytam esőben is, hogy átmossa. 8 éve van meg az autó, ilyet még sose tapasztaltam, ezért tudok csak az autómosóra gondolni, illetve nem is egyenletesen párásodik, hanem foltokban.

Belül nem párásodik, legalábbis nem jobban, mint korábban.

Tapasztalt ilyet már valaki, van valakinek ötlete mivel lehetne lekezelni, amit nem visz le az első eső?

2023. nov. 5. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Túl sok volt a vax, az van rátapadva. Meleg vizes lemosás, vagy tegyél mosogatószert az ablakmosótartály vizébe.
2023. nov. 5. 20:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Ecettel többször átmostam, annak nem kellet volna leszednie? Megpróbálom a mosogatószeres megoldást, köszönöm!
2023. nov. 5. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!