Milyen autót vennétek 600 ezerért?
Erről a videóról jutott eszembe a kérdés. Követem a srácot régóta, és fura, hogy pont egy Lanciara esett a választásuk ezért a pénzért. Azt gondolná az ember elsőre, hogy ez az autó különösen csak nyeli a pénzt, ezek szerint ez nem volt elsődleges szempont. Van ennek a videónak korábbi része is, amikor gondolkodnak típusokon, ott még Toyota Aygo, Mitsubishi Colt is szóba jött. Értem, hogy a barátnőjének vették, meg a forma is fontos, csak révén, hogy a srác ért az autókhoz nekem kicsit furcsa volt a választás.
Azon csodálkozom, hogy ilyen klasszikus autók, mint pl. Ford Fiesta, Suzuki Swift 2005 utáni szóba se jöttek, pedig ezeket is megcsipni már 600 ezerért a jobbakat.
Ti mit vennétek ennyi pénzért, ha a viszonylag pénztárcabarát fenntartás is tényező?
"Peugeot 206"
Nekem is ez jutott eszembe. Csajos autó is, jó forma, kicsi is, a szempontjainak pont megfelel. Ezért a pénzért viszonylag jó darabokat kapni, és a fenntartás is normál költség.
"Ma az ugyanilyen autók, gondolom 206-osban is bőven 1-1,2 millióért mennek"
Legalább néznél utána, mielőtt ekkora ökörséget írsz.
Én 200-ért tudtam eladni egy cliót nemrég, egyszerűen nem jelentkeztek rá, pedig teljesen hibátlan volt.
"Eszembe nem jutna ennyiért autót venni."
Akkor vegyél valami kettőstömegű CR dízelt német gyártótól, 4x ennyi áron, biztos sokkal élvezetesebb fenntartani is....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!