Mely nemzet autóit tartjátok a legmegbízhatóbbnak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Japán
Német
Amerika
Angol
Francia
Olasz
Korea
Spanyol
Svéd
40 szavazat
1/19 anonim válasza:
Minél többet vagyok autók körül, annál kevésbé van értelme az ilyen kérdésnek. A megbízhatóság inkább típus, évjárat, és konkrét motor, váltó, sokszor felszereltség kérdése is.
4/19 anonim válasza:
Japán. Németet pedig a legkevésbé megbízhatónak.
5/19 anonim válasza:
Japán fog úgy is kijönni, más kérdés, hogy már valaki emlegetett itt Toyota-t, csak két motor:
1NR-FE
2.2 D4-D/D-CAT
Amúgy meg ez a mennyire tartják, beszédes, hogy pl amerikára nem ment még szavazat, pedig alapvetően ott kifejezetten fontos szempont ez, azért van sok minden túlméretezve, ezért nincsenek túlhúzva a motorok, ezért használnak lehet nem annyira szép, de cserébe tartósabb szöveteket és így tovább.
7/19 anonim válasza:
5: ha már motortípus akkor: OM601, OM602, OM603... Nyertem 😀
8/19 anonim válasza:
Csak ne zavarjon, hogy azt valószínűleg arra írta, hogy a Toyotával jött elő valaki és erre jelezte a két leginkább hírhedt problémás motorukat, Toyota sem hibátlan....
9/19 anonim válasza:
A japánokat és a dél koreaiakat. A franciák a közép mezőnyben már szerintem, a sereghajtók meg a német és az angol autók.
10/19 anonim válasza:
Nekem van egy 14 éves Porsche Carrera és egy 12 éves, koreai gyártású Chevrolet Cruze. Az egyik hobbi, a másik a napi utcás járós autó. Mindegyik megbízható, szépen teszi a dolgát, pedig mindegyikkel sokat megyek. Viszont szervízre, karbantartásra, minőségi alkatrészekre és anyagokra nem sajnálom a pénzt. Meg is hálálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!