Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Télen nehezebb elindulni az...

Télen nehezebb elindulni az autóval?

Figyelt kérdés
Mostanában hiába hogy nappal nincs olyan hideg mikor megyek dolgozni, illetve jövök haza elég hideg van már. Az az észrevételem,hogy nehezebb elindulni vele. Mármint nehezebb egyesből elindulni vele,mint mikor már bemelegedett. Mondjuk tegyük hozzá, hogy nem olyan régi a jogsim. Szóval lehet alapból rosszul feltételezem. Ugyhogy előre is bocsánat ha hülyesegét kérdeztem.
2023. nov. 4. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. nov. 4. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem
2023. nov. 4. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen autó ez?
2023. nov. 4. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem ilyet észre -15 fokban sem.
2023. nov. 5. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Ráadásul kis hazánkban nincs is igazán hideg.
2023. nov. 5. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Régi autónál ellenkezőleg mivel hideg van rajta van az autómata szivató ami magasra küldi a fordulatszámot, 800 helyett 1500 körül, így még ha nem is nyomom a gázpedált el tud indulni az autó mivel magas a fordulatszám és nem ejti le csak ha már üzem meleg, vicces nagyon, 1-esben elindulok minden pedált elengedek és 25 kmh-val megy a kocsi mert küldi neki az autómata szivató XD
2023. nov. 5. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:

"800 helyett 1500 körül"

1500?! Az szép! Nálam diagnosztikával nézve 850 a meleg alapjárat, amit 925-re emel télen jéghidegen.

2023. nov. 5. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Így normális ennél.
2023. nov. 5. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen kis 1.2 16v motorok, mint nekem is van a Renaultban, nagyon kis érzékenyek tudnak lenni már 5 fok alatt is, nagyon kell figyelni, hogy ne fulladjon le.
2023. nov. 5. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!