Michelin prímacy 4 nyári gumival milyen tapasztalatok vannak? Jó a tapadása? Mennyire kopik, puha gumi?
Én a Continental-ra szavazom, én kb 6-7 éve minden autómra csak azt veszek!
Az úgy tapad az útra tényleg, mint ha odaszögelték volna!
Jelenleg is Continental Sportcontact van a kocsimon, brutál jó a tapadása!
Hankook-al én csúnyán beszoptam, azt soha többet nem vennék, akkor se akartam, csak akkor jelent meg a márka és a gumisom rámbeszélte....
Hankook téligumi konkrétan alkalmatlan a téli használatra, vadi új gumival havas úton konkrétan mint a hátára vetett teknős forgolódtam egy Audi A3-al, végül egy lepukkant 1-es Focus a sokadik autó után ami röhögve került ki, megállt kiszállt két srác és betolta annyira az autót, hogy legalább elindulni tudjak!
Michelin nálam nagyon jó volt új korában, de egy-két év alatt borzasztóan kikeményedett és extrém módon elkezdett repedezni is. Pedig nem az utcán a tűző napon tárolom a kocsit.
A mostani autóm gyári gumija volt a Bridgestone Turanza. Ahhoz képest, hogy sokan áradoznak róla, új korában is irdatlanul csúszkál. Valamivel később, mint a Michelin, de ez is repedezik.
Amivel jó tapasztalatom van, az a Continental és a Goodyear. Ezek eddig mind jól tapadtak és tartósak is voltak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!