Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jogos volt a...

Szerintetek jogos volt a reakciója? Megállt a kocsim mögött és még neki állt feljebb.

Figyelt kérdés
Megálltam egy magánparkolóban, ami azé a cégé, akikhez mentem, mert dolgom volt. Jöttem ki, mögöttem áll egy furgon szerűség, a benne ülő "úr" hangosan telefonált, látszólag nem zavartatta magát. Bekopogtam az ajtaján, hogy legyen szíves arébbállni, mert nem tudok elmenni, de annyit mondom hogy egy pillanat de flegmán, erre rávágtam a kocsiajtót, erre elkezdett hangosan üvölteni, hogy ne gyapkodjam az ajtót meg a k.a.mat, még tegezett is. Holott ő áll be másik kocsi mögé...
2023. okt. 27. 17:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Telefonáló embert nem illik zavarni,nem türelmetlenkedünk és nem csapkodjuk a másik kocsijának az ajtaját.Jó nagy tahó lehetsz,már bocsánat.
2023. okt. 27. 19:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Én meg siettem, na engem sem illik feltartani...ennyi erővel. Szarom le pofázzon ott, ahol senkinek nem állja el az útját. Ennek se volt gyerekszobája :D
2023. okt. 27. 19:53
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

A furgonos benne ült az autójaban, tehát nem hagyta ott az üres járművet. Ok, hogy telefonált, meg nem vett észre, de amikor szóltál neki, mondta, hogy pillanat.

Nem elkuldott melegebb éghajlatra. Miért kellett rávagni az ajtót? Te tényleg idegbeteg vagy.

2023. okt. 27. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Kezded már kapizsgálni, hogy te vagy a nagyobb gyökér a történetben?
2023. okt. 27. 20:11
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

10 mp feltartás vs ajtócsapkodás.

Akárhogy nézem, ebben a történetben te voltál a nagyobb paraszt.

2023. okt. 27. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

A frusztrált hp és a suttyó furgonos kalandjai.

Szép pár lennétek.

2023. okt. 27. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

16-ra:

Hp? Hp, mint h...lye p...a?

Miből gondolod, hogy nő a kérdező? Nekem természetes volt, hogy férfi.

2023. okt. 27. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor elég nőies férfi lehet... 😂😂😂
2023. okt. 27. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
17: az egyik kommentben írta, hogy "Az ilyen is csak nőkkel kemény."
2023. okt. 27. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

19-re:

Hűha, efölött tényleg elsiklottam!

Hm, akkor biztos front van. Vagy meg fog jönni neki. Vagy régen volt kikormolva rendesen. A furgonos is kb. erre gondolhatott és talán látszott is az arcán. :-)))

2023. okt. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!