Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire kell figyelni Fiat...

Mire kell figyelni Fiat Cinquecento/Seicento vásárláskor?

Figyelt kérdés

Mik a típushibák? Melyik motor a legjobb?

Melyik felszereltségi szint jó? (sporting, S, SX, Active...stb)

Városban szeretném csak használni, hogy levegyem a terhelést a dízel autómról. Ebédelni-, boltba menni nekem tökéletes lenne.

Nem volt még olasz kocsim. Tetszik, hogy nagyon kicsi és egyszerű.

Swiftem már volt, azért nem szeretnék újra. Tudom, hogy az lenne egy legracionálisabb választás ebben a 300000-400000-es ársávban.

2023. okt. 24. 19:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi az infót.

41-es a lábam. Ez nem lesz zavaró szerintem, de azért kíváncsi vagyok milyen lesz. Soha, még csak nem is ültem ilyen autókban.

2023. okt. 24. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
A 41-es láb nem lesz probléma :) Nekem volt szerencsém mindhárom aprósághoz (Panda, Cinque, Sei). Jelenleg épp egy 30 éves Cinque-t készítek fel műszaki vizsgára és az lesz a lóti-futi meg tartalék autónk.
2023. okt. 25. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is ezekben gondolkodtam 2 éve, amikor ugyanígy egy rohangálós városi autót kerestem (hasonló szitu, nekem is az őszi-téli-kora tavaszi bringázást vagy a 3 literes benzines autóm fogyasztását és amortizálódását akartam kiváltani).

Én akkor megnéztem 2 Cinquecentot, 3 Seicentot és egyik rosszabb volt mint a másik, vagy esztétikailag vagy a rozsda, pedig nem az olcsó példányokat néztem.

Aztán belebotlottam egy 2003-as Renault Twingoba, és azt vettem meg, amit azóta is imádok. Érdemes lehet arra is vetni egy pillantást, meglepően praktikus kis gyűszű, és nekem eddig semmi bajom vele a kötelező és kopó-fogyó dolgokon kívül pedig vagy én vagy barátnőm minden nap nyüstöljük mióta megvan.

2023. okt. 25. 12:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, azokat is nézegettem. Egy 75 lovas twingo tetővel jó lehet. Van is parkolóban(hahun) pár belőle.

Nagyon sok évig gyártották, és nem is keveset. Szóval biztos nem lehet rossz egy gyártási ciklus végi darab.

Fél szemmel nézegetni fogom őket. Köszi a választ.

2023. okt. 25. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!