Mi romolhatott el a fűtő berendezésben?
A ventilátor fokozatok működnek csak fűtés nincs?
Ha így van, akkor a fűtőszál mehetett tönkre (biztosan nem PTC kerámia, hanem valamilyen gagyi).
Ha pedig nem működik a ventilátor sem hűtés, sem fűtés üzemmódban, akkor a ventilátor hibásodott meg, illetve ha a kijelző sem működik, akkor a vezérlő elektronika is elszállhatott.
A levegőt egyáltalán nem fújja,sem hideget, sem meleget. Kijelző nincs, régi autóról van szó, de köszönöm a tanácsokat.
Új infó: Ma véletlen megütöttem a lábammal a müszerfalat, és elkezdett kerregni a légkondi,(3 as fokozatban volt, mert úgy hagytam) azt hittem megjavul, de elhalgatott, lehet valami vezeték égett le, és hozzáert, vagy nem is tudom. A hétvégén szétszedem, és kiderítem mi lehet a baja. Ha valakit érdekel, szívesen leírom a tapasztaltakat.
#3 Ebben az esetben szétéghetett valamelyik (vagy több) vezeték, és ha éppen nincs zárlat, akkor működik.
Ez a jobbik eset, de semmiképpen se hagyd bekapcsolva addig, amíg nem nézed meg a csatlakozó vezetékek állapotát. (2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!