Milyen “olcsó” munkába járós autót tudnátok javasolni?
Figyelt kérdés
Napi kb 100km-t kell ingáznom a munkahely és lakhely között.
Tömegközlekedés kilőve mert időbe is sok lenne illetve 2 átszállással tudom megközelíteni a munkahelyet.
Max 400 ezer lenne a keret, mindegy, hogy benzin vagy dízel.
Illetve fontos lenne még, hogy olcsó legyen javíttatni, megbízható legyen és keveset fogyasszon.
Köszönöm előre is!
2023. okt. 23. 19:24
3/9 anonim válasza:
Ezrest swift, ha találsz ennyiért olyat ami nincs szétrohadva.
4/9 anonim válasza:
Swift, twingo (kicsit jobb az ülés), punto, F astra, cordoba, ibiza, polo
5/9 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet naponta biztosan megtenni 100 km-t, úgy hogy nyugodtan beérj melóba.
6/9 anonim válasza:
Valami megbízható dízel lenne jó erre a célra .
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy olcsó autó lenne a legjobb, amivel munkába járhatsz.
Főleg ha megbízható és keveset fogyaszt.
Remélem sokat segítettem. :D
8/9 anonim válasza:
A VW polo jut eszembe az olcsó és bőséges alkatrész miatt. Esetleg Fabia I de az lehet kicsúszik a keretből. A Golfok drágábbak (vagy romosak). Esetleg Ford fiesta, vagy Renault Twingo / Clio (bár a 3F-et én kerülném, de mivel sokan mások is, olcsóbbak).
9/9 anonim válasza:
Egy tanácsot fogadj el: ne a kínálat aljáról válassz!
Magyarul ne olyan típust nézz, ami éppenhogy kijön ennyiből.
Ezeket ajánlom: Suzuki Swift, Fiat Seicento, Daewoo Matiz.
Ezek olcsó kisautók. Így ezek közül találsz még egész jó állapotút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!