Renault MEGANE R.S. ULTIME LIMITED EDITION vélemény? Szerintetek ha ilyet vennék (20 millió Ft), akkor megszólnának?
"Renault MEGANE R.S. ULTIME LIMITED EDITION vélemény? Szerintetek ha ilyet vennék (20 millió Ft), akkor megszólnának?"
A lőtéri ebet nem érdekelné, manapság ettől sokkal szebb és drágább autók is vannak az utakon, és szerintem a tulajdonosaik magasról sz@rják le, hogy ki mit gondol a méregdrága autóikról.
Nekem egy Audi RS6 Quattro-m van, és használtan is jóval drágább volt ettől a Renault-tól, és csak kevesen vannak tisztában az autóm tudásával és értékével.
És eddig még senki nem szólt le azért, mert olyan autóm van amilyen.
#24.
Persze, hogy vannak drágább autók ennél, ez alsó-középkategóriás ami az árat illeti.
Arra gondoltam, hogy “Úristen ki vesz egy ilyen francia szutykot ennyiért, te bolond vagy”, meg hasonlók…
#25.
Ebből az autóból kevesebb mint 2000 darab létezik és nem is lesz több, soha. Szóval viszonylag limitált.
Amúgy Európában évente 75.000 körüli példányszámban adnak el valamilyen Megane változatot, összesen pedig évi kb. 1.5 millió bármilyen Renault autót, ami már évek óta folyamatosan csökken átlagban 3-5 százalékkal / év.
Ettől függetlenül sikeresnek mondható a Renault és profitjuk is van, ami nem mindenkire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!