Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault MEGANE R.S. ULTIME...

Renault MEGANE R.S. ULTIME LIMITED EDITION vélemény? Szerintetek ha ilyet vennék (20 millió Ft), akkor megszólnának?

Figyelt kérdés

2023. okt. 23. 16:25
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
63%
Csak megsúgom, hogy a Te autód csak és kizárólag csak jobb vagy rosszabb lehet a többi autónál, más lehetőség szimplán nem létezik.
2023. okt. 23. 22:58
 22/40 anonim ***** válasza:
69%
#21 jólvan ülj le pistike. Szövegértés 1es.
2023. okt. 24. 00:32
 23/40 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy sejtettem. Mentális betegség lehet csak, hogy Te ezt komolyan gondolod.
2023. okt. 24. 07:36
 24/40 anonim ***** válasza:
28%

"Renault MEGANE R.S. ULTIME LIMITED EDITION vélemény? Szerintetek ha ilyet vennék (20 millió Ft), akkor megszólnának?"

A lőtéri ebet nem érdekelné, manapság ettől sokkal szebb és drágább autók is vannak az utakon, és szerintem a tulajdonosaik magasról sz@rják le, hogy ki mit gondol a méregdrága autóikról.

Nekem egy Audi RS6 Quattro-m van, és használtan is jóval drágább volt ettől a Renault-tól, és csak kevesen vannak tisztában az autóm tudásával és értékével.

És eddig még senki nem szólt le azért, mert olyan autóm van amilyen.

2023. okt. 24. 14:16
 25/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem leszólják, hanem lesz@rják. Sokan márkákat se tudják megkülönböztetni. A klasszikus autó b@zik pedig a ritka és extravagáns autók után fordulnak meg.
2023. okt. 24. 14:28
 26/40 A kérdező kommentje:

#24.

Persze, hogy vannak drágább autók ennél, ez alsó-középkategóriás ami az árat illeti.

Arra gondoltam, hogy “Úristen ki vesz egy ilyen francia szutykot ennyiért, te bolond vagy”, meg hasonlók…

#25.

Ebből az autóból kevesebb mint 2000 darab létezik és nem is lesz több, soha. Szóval viszonylag limitált.

Amúgy Európában évente 75.000 körüli példányszámban adnak el valamilyen Megane változatot, összesen pedig évi kb. 1.5 millió bármilyen Renault autót, ami már évek óta folyamatosan csökken átlagban 3-5 százalékkal / év.

Ettől függetlenül sikeresnek mondható a Renault és profitjuk is van, ami nem mindenkire igaz.

2023. okt. 24. 14:50
 27/40 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy az Alpine a110 az álomautóm, de a magyar utakon annyira sem tudnám kihasználni mint az Megane R.S-t, nem arra való, kényelmetlen lenne… Emellett pedig csak 2 személy fér el benne és a csomagtartója is csak jelképes.
2023. okt. 24. 14:55
 28/40 anonim ***** válasza:
78%
Én kértelek kérdező, de ha egyszerre gurulna előttem egy rs megane és egy wrx sti(mondjuk egy bogárlámpás), akkor az utóbbi után fogok megfordulni....
2023. okt. 24. 16:04
 29/40 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, én is inkább francia parti vagyok, mint német, főleg ezek a 20/25 éves ex prémium ajdi szutykok, unalmas már mennyi van belőlük.
2023. okt. 24. 17:48
 30/40 anonim ***** válasza:
67%
#29 Azért látsz belőle annyit mert azok még működnek😆🙂 az exprémiummal óvatosan, 20 éves audik tudnak újat mutatni minden téren még az új franciáknak is.
2023. okt. 24. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!