Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Munka mellett hogy lehet...

Munka mellett hogy lehet tanulni vezetni? Még ha van home office is.

Figyelt kérdés
Egy másik városban van az autósuli, ahova bebuszozni kb 45 perc. Munkahelyek általában mennyire segítőkészek ebben? 3 nap homeofficeom van.
2023. okt. 22. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy 5 éves egyetemet is simán el lehet végezni munka mellett, nemhogy 30 szaros órát levezetni.
2023. okt. 22. 21:48
 2/11 A kérdező kommentje:
a gondom itt azzal van, hogy mikor tudok egyáltalán vezetni. lehet 6 óra körül is kapni órát?
2023. okt. 22. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában hétvégente is lehet órákat venni. Válassz olyan oktatót, aki ezt vállalja.
2023. okt. 22. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezz túlgondolni,mert oktatóddal úgyis eggyeztettek minden óra végén, hogy legközelebb neki mikor van szabad órája, és te hogy érsz rá, nem mindig ugyanabban az időszakban fogsz vezetni.
2023. okt. 23. 05:53
 5/11 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Hétvégén tudsz vezetni
2023. okt. 23. 06:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Az hogy mikor kapsz időt , az iskolától és az oktatótól függ.

Meg attól hogy tudsz megegyezni vele.

2023. okt. 23. 06:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is munka mellett tanultam vezetni. Változó a munkabeosztásom, volt, amikor korán végeztem, volt, amikor későn kezdtem a munkát. Ehhez igazítottam az órákat. Szerencsére az oktatóm nagyon rugalmas volt és legalább kétszer vezettem egy héten.
2023. okt. 23. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Én 3 műszak mellett csináltam anno.

Megvolt a beosztásom egész évre, azzal mentem az oktatóhoz és már az első órán azzal kezdtük hogy betervezzük azt a hónapot hogy mikor érek rá, mikor mennyit tudok menni. Fogtam a beosztásomat, néztük melyik napokon mikor érek rá, és szépen beírt azokra az időpontokra amikor én is szabad voltam és Ő neki is volt szabad ideje. Meg odaírta magának zárójelbe hogy akkor épp délutános vagyok vagy éjszakás, így ha esetleg változtatni kell mondjuk nem délelőtt hanem délután vagy reggel vagy este akkor tudta jól hogy aznap délután dolgozok így délutánra áttenni esélytelen vagy ha épp éjszakás voltam akkor tudta hogy a délelőtt kizárva mert alszok például.

Nem csinált ebből ügyet. Mondta hogy sok ilyen tanítványa van, olyan is aki csak délután ér rá 17 óra után, mondta hogy olyan is aki csak délelőtt tud menni, meg olyan is aki 2 naponta volt csak szabad a munkája miatt.

Nekem az iskolába is megmondták hogy ha több műszakos beosztásom van akkor inkább XY oktatót válasszam mert Ő sokkal rugalmasabb ilyen téren és vele könnyebb egyeztetni, mert mondták hogy van olyan oktató aki csak délután oktat késő estig, meg van olyan aki csak hajnali 5-től 13 ig vállal órákat

2023. okt. 23. 11:24
 9/11 anonim válasza:
Az én oktatóm tanított 6-8-ig is.
2023. okt. 23. 11:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam kicsit, hogy nem esélytelen. Mondjuk fura lesz szinte mindig már sötétben tanulni
2023. okt. 23. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!