Hogyhogy ilyen “olcsó” ez a Mercedes?
Olcsó?! Sokan ha autót vesznek, használhatót keresnek, nem motorhibást.
Ez azért nem annyira fiatal már. Csillió km van benne. Motorhibás, ami valaki szerint ránézésre így meg úgy. Aztán kiderül szétszedve, hogy még kismillió alkatrészt cserélni kell, generálozni kell, vagy pedig kuka a motor. Ha szerencséd van, csak még egyszer ennyit kell rálocsolni. Ha nem, akkor meg beszoptad... Szerintem sokan ezt nem szívesen vállalják be. Ez van beárazva az árával. Lutri. Ha kiderül, hogy balek voltál és bontóba kell leadni, kicsit sok 1,5 milla, bő 1,5 tonna ócskavasért.
De ha nem így gondolod, akkor hajrá! Vagy te árulod és csak gerilla-marketing?
Valószínűleg a tulaj nem hülye és kért rá árajánlatot, és valószínűleg ő már tudja, ez egy anyagi csőd, magyarul totálkár, nem éri meg rákölteni annyit amennyit ér vagy érhetne az autó.
Így előadja a hattyú halálát, hogy igazából nem gázos a kocsi, csak kicsit foglalkozós, kb mint amikor a klímát csak tölteni kell duma van.
Mivel az autó kifejezetten szép, így a külsőre sok balek rácsaphat, hogy ekkora madár egy ilyen kocsit ennyiért elad... Na itt a trükk!
Ez a szokásos örök igazság, ami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem is az!
Értem. És a jó állapotú e200-ak mennyitől indulnak?
Nekem nagyon tetszik ez a típus. A régebbiek se rosszak, de ez jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!