Autó szélvédőt érdemes / lehet poliroztatni kívül-belül, ha apró karcos és homályos?
3 éve vettem használtan az autót, és már akkor is homályosnak, állandóan foltosnak láttam a szélvédőt. Bevallom, próbálkoztam sokmindennel, ablakmosó folyadékok, kendők, törlők, nyelek, stb... És inkább rontott a helyzeten.
Napfényben vagy éjszaka a szembejövők fényénél már szinte semmit nem látok az apró karcoktól és homályosságtól.
Mit lehetne vele kezdeni?
Van rá valami otthoni polír vagy tisztítószer? Vagy szakember meg tudja csinálni? Vagy teljes csere?
Köszönöm
Alkatrész+munkadíj 30 ezer forint?
Egy olajcsere volt most 100.000 😹😹😹
A polír többe kerül mint maga a szélvédő csere, és nem is lesz tartós eredmény.
Cseréltesd ki inkább, egy szép új szélvédő, amin keresztül mindent látsz, felér egy kisebb orgazmussal.
Azért az szép hogy egy olajcsere 100.000....
Téged nagyon átvágtak az is biztos....
A szélvédőt tilos polírozni, és normális szakember el sem vállalja. Cserélni kell és pont. 30-50 ezer Ft egy új szélvédő. Ha csak nem olyan autód van aminek fűthető meg tele van bizonyos szenzorokkal mert nyilván az már költségesebb.
A szélvédő cserét meg egy szélvédős kb 20 ezerért megcsinálja. Körbe kell nézni a környéken kik foglalkoznak ezzel és kérsz ajánlatot.
Ennyire egyszerű.
Begurulsz a carglasshoz mondjuk, aztán 20 perc alatt kicserélik.
Vagy Pilkingtonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!